STEUN MICHA IN ZIJN HOGER BEROEP TEGEN DE MOORDENAARS VAN DE VOLKSKRANT

MICHA MOET EEN KLEINE 400 EURO BETALEN OM DE ZAAK FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS TE LATEN VOORKOMEN BIJ HET HOF * MAAK EEN BEDRAG OVER [rek.nr. via drsmkat@yahoo.com] * ONRECHTMATIG HANDELEN VAN MARCEL HULSPAS EN DE VOLKSKRANT STAAT VAST NU ER SINDS DE BEHANDELING IN EERSTE AANLEG NIEUW BEWIJS OP TAFEL IS GEKOMEN OVER DE SCHULD VAN DEMMINK * HIERDOOR IS HET ONMOGELIJK MICHA ‘EEN PARANOIDE GEK’ TE NOEMEN OMDAT HIJ DE ZAAK-DEMMINK ONDERZOEKT * EN DAAR KOMT DE MISDADIGE VACCINATIE-‘JOURNALISTIEK’ DAN NOG EENS BOVENOP!

We hebben de advocaat van De Volkskrant zojuist maar weer een mail gestuurd. Dit is de tekst: Geachte mevouw Wildeman, Op onderstaande mail van 21 april mocht ik geen reactie ontvangen. Inmiddels is de schuld van Demmink aan het misbruiken van minderjarigen opnieuw vastgesteld door de schrijfster Y. Keuls. Ik verwijs naar de volgende publikatie. De Volkskrant heeft mij bij monde van M. Hulspas een ‘paranoide gek’genoemd omdat ik de zaak-Demmink onderzoek. Mijn advocaat is thans bezig de stukken op te maken voor mijn hoger beroep tegen De Volkskrant tegen deze evident onrechtmatige publikatie. Dat De Volkskrant in eerste aanleg niet is veroordeeld door een corrupte voorzieningenrechter, doet hieraan uiteraard niets af. De feiten zijn de feiten en die zullen uiteindelijk zegevieren, met enorme schade tot gevolg voor zowel De Volkskrant als Kennedy van der Laan. Ik wijs u in dit verband nogmaals op de mogelijkheid te rectificeren. Uiteraard zullen al deze email worden toegevoegd aan het dossier. Met vriendelijke groet, Micha Kat De mail van 21 april waarnaar ik verwijs ging over de ontmaskering van OM-pedofiel Vincent Leenders -ook een keihard bewijs dat de stelling van De Volkskrant dat ik ‘paranoide’ zou zijn omdat ik de zaak-Demmink onderzoek geen stand kan houden: het bestaan van pedofielen binnen de top van Justitie is met de zaak-Leenders immers opnieuw vastgesteld. Als we De Volkskrant verslaan, hebben we de corrupte leugen-media een verwoestende slag toegebracht. Vooral hierom vragen wij om een financiele bijdrage voor de hoger beroep waarvoor bijna 400 Euro griffie-geld op tafel moet worden gelegd om de zaak bij de raadsheren op tafel te krijgen. Er moeten toch 10 mensen te vinden zijn die 40 Euro over hebben voor wat de mooiste en spannendste voorstelling belooft te worden uit de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek? We houden een plaatsje voor u vrij! Want dat is nog wat: Micha zal een verzoek indienen een vrijgeleide te krijgen zodat hij deze zaak zelf kan bijwonen. Dit is eens te meer kanswijk omdat de voorzieningenrechter Micha’s verzoek om eem skype-verbinding afwees met als motivering: ‘Als hij om een vrijgeleide had gevraagd had hij er wellicht zelf bij kunnen zijn’.

3 Replies to “STEUN MICHA IN ZIJN HOGER BEROEP TEGEN DE MOORDENAARS VAN DE VOLKSKRANT”

 1. Beste mensen, het steunen van Micha met geld is absoluut geen hulp voor hem. Het rekt slechts zijn verblijf in het buitenland waardoor hij op de vlucht kan blijven en niet de noodzakelijke psychiatrische hulp krijgt die hij dringend nodig heeft.

  Als je Micha met geld steunt maak je je medeverantwoordelijk voor het leed wat hij anderen en zichzelf aandoet.

  Beter is hem ertoe over te halen zich te laten opnemen, het liefst in een instelling in Nederland.

  Zoals je junks niet helpt door ze heroïne te geven, zo help je Micha niet met geld waarmee hij het lijden van hemzelf en anderen verder kan rekken.

 2. In SS psychopathocratie (USA/GB vazalstaat) onder dekmantel van (normaliter uitsluitend op goede en eerlijke informatie gegrondveste) “vrije” verkiezingen PB BV hebben rechtszaken geen zin.

  Zodra het voor PB BV een beetje “spannend” wordt, krijg je een corrupte morele debiel als rechter, de een zgn. “bewuste juridische dwaling” uitspreekt.

  Testen en uitnemen is echt de enige manier om te voorkomen dat psychopathische gruwelmoordenaars (incl. die van het Prins Bernhard type) ongestraft blijven ronddarren en dat alles dat dit in de gaten heeft en wat het daar niet mee eens is, buitenspel wordt geplaatst, wordt getorpedeerd, of in een EBI verdwijnt.

 3. ‘Er moeten toch 10 mensen te vinden zijn die 40 Euro over hebben voor wat de mooiste en spannendste voorstelling belooft te worden uit de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek?’

  De enige die dit nog spannend vindt is Kat zelf. Uitslag nu al bekend.

Geef een reactie