STEUN MICHA IN ZIJN PEDO-UITLEVERINGSZAAK! BART MOS LOSES IT: HIJ WEET DAT ZIJN LOOPBAAN VOORBIJ IS

3 Replies to “STEUN MICHA IN ZIJN PEDO-UITLEVERINGSZAAK! BART MOS LOSES IT: HIJ WEET DAT ZIJN LOOPBAAN VOORBIJ IS”

 1. Je moet dus nooit (menselijk) gaan proberen om een narcist/psychopaat tegen zichzelf te beschermen.
  Dat is ongeveer hetzelfde als de duivel gaan vertellen dat ie “verkeerd bezig” is.
  Het enige dat je kunt verwachten, Joost Knevel merkte zoiets al op, is dat het ‘pure evil’ onmenselijk gedrag dan verder wordt opgevoerd.
  En moet je raden wie van “oranje prins” Bernhard BV steeds een welwillend en volkomen begrijpend oor krijgt en wie niet……….

 2. Die Bart Mos schijnt met zijn ‘alien mindset’ dat telefoongesprek met Micha zo te interpreteren dat *Micha dreigt* hem (altijd onschuldig uiteraard) persoonlijk een kogel door zijn kop te schieten i.p.v. dat als hij, Bart Mos, zo doorgaat er vroeger of later wel iemand komt die hem een kogel door zijn kop zal schieten. Een indringende doch qua aard vriendelijke waarschuwing dus, die bij morele debielen totaal geen zin heeft, daar zoiets ‘pure evil’ zal worden geïnterpreteerd: Narcisten kaatsen (grensoverschrijdend)…….maar het komt niet in ze op (dit is kenmerkend) om dan de bal te verwachten. Dat kan absoluut niet.
  Het is een eenzijdig verhaal met de narcist: zij mogen alles, jij mag je niet verdedigen tegen hun ‘outlandish’ gedrag.
  Het blijkt uit het telefoongesprek al dat Micha niet van plan is om zelf een kogel op dhr. Mos af te schieten, maar dat hij wel van plan is om Mos, als hij zo doorgaat (journalistiek) kapot te maken, met de journalistieke kroontjespen of ganzenveer dus.
  Dat zou niet meer nodig zijn na een fataal schot natuurlijk.
  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’ want de normale mindset (evenals normale wet- en regelgeving en gebruiken e.d.) is VOLKOMEN VREEMD voor ze. Dat is eigenlijk wat we hier zien.

Geef een reactie