STEUN VOOR MICHA ZWELT AAN; CHRIS KLOMP BIJT IN HET STOF

NIBURU.CO: OPGEJAAGD DOOR HET MEEST CORRUPTE INSTITUUT IN NEDERLAND (MET ONDERSTAANDE VIDEO)

Chris Klomp probeerde in een actie die rechtstreeks afkomstig is uit de handboeken van de Gestapo het volk tegen Micha op te zetten via een on line enquete in de sfeer van: wilt u ook dat Micha voor de rest van zijn leven wordt platgespoten in een TBS-kliniek? Helaas kwam hij thuis van een koude kermis (zie slider). Sedert neemt Klomp zijn telefoon niet meer op. Hij zal zich toch niet onder behandeling hebben laten stellen?

13 Replies to “STEUN VOOR MICHA ZWELT AAN; CHRIS KLOMP BIJT IN HET STOF”

 1. en je gaat niet achter een peter r de vries aan hobbelen, to easy zoals Myra dat wel deed, daartegen was het interview met dat oude mannetje wel zeer goed.
  Ondanks er wel iets meer uit te halen viel ……

 2. “”Ze hebben een platgeslagen geest en beperkte geestelijke vermogens. Het zijn mensen die niet zelfstandig kunnen denken of redeneren.””””

  mwwoooaaah volgens mij is er niet zoveel verschil in mensen die achter regulier nieuws aan hobbellen , en de mensen die achter de alternatieve wagen aan rennen en bijv. dus achter heer Kat.

  Daarbij zijn zaken niet altijd zwart wit en is er vaak een groot grijs gebied, schijnbaar bestaat dat niet in de alternatieve sector.

  En daarbij wordt de alternatieve sector vervuild door ego s of mensen met andere problemen die het Demmink verhaal als een kans zien om hun racune te ventileren, en anderzijds om hier geld mee te verdienen. En dat verkopen onder de noemer algemeen belang ……

  Als onderzoeker moet je rete goed oppassen wie wat je aanhaalt om je onderzoeks werk zuiver te houden, en hezelfde met beweringen en andere verkondigingen moeten straigt zijn en niet een paar maanden later weer een gehele andere lijn om dat dit vanwege je racune mooi in je straatje past.
  Tevens moet je niet de strijd met je oud collega s en advocaten uitvechten via je website, want dat is totaal niet van belang en schaad je onderzoek en je waarde.

  Je eigen ex advocaten via de website door het slijk halen, je plaats geen goede (?) getuige s naast figuren uit belgie waarvan zijn beweringen niet helemaal vast staan, is tevens schadelijk voor de getuige zelf.
  Aangezien dit tegen de getuige gebruikt kan worden.

  Het is allemaal wat vreemd dat Kat van alles oploopt terwijl er eveneens andere alternatieve journalisten zijn die zonder dit gedrag kunnen ….!!!!

 3. “”Ik heb al eerder gezegd dat ik voor die prijs óók mijn moeder zou verkopen… Zou dat ook voor die trollen gelden..?””

  Mooier nog we doen het nog voor nada noppes, in tegenstelling tot Kat die totaal moet worden aangezien de heer Kat nogal lui van aard is.

  “”Inmiddels is al wel duidelijk geworden dat we het ook al niet moeten hebben van ‘journalisten’ als Chris Klomp, Koen Voskuil, Peter R. en bijv. Jeroen Pauw. Klomp en Peter R. betaald door justitie, Koen Voskuil die als de zoveelste journalist is kaltgestellt en Jeroen Pauw die dik betaald wordt van ons belastinggeld.””

  Je bedoeld dat deze bovengenoemde het tot de basis info houden, ipv kapot gehakte kindertjes erboij te vezinnen.

  Overigens is het zo dat v/d Plas incl. Baybassin het gehad hebben met figuren zoals een heer Kat en daarin tevens de hand schudden van een Voskuil die evenwel hetzelfde verhaal afsteekt over onderzoeketjes op het internet.

  Overigens wat is de hoeveelheid dat je werkelijk bijdraagt aan de lonen van de tv makers ….???

 4. André, je vraagt het onmogelijke: die trollen hebben een baantje. Ze hebben een platgeslagen geest en beperkte geestelijke vermogens. Het zijn mensen die niet zelfstandig kunnen denken of redeneren. Misschien hebben ze bijvoorbeeld de politieacademie afgerond (waar ze tot de slimmerikjes behoorden), en zijn om die reden later door hun werkgever achter een bureautje gezet om reacties te tikken op websites. En van de slechte koffie in Nederlandse kantoren wordt je geest ook niet echt beter, om van je maag maar niet te spreken. Die trollen zijn de getikte, of beter, tikkende variant van dat vrouwtje van het OM. Tevens het bewijs dat het goed gaat met KLOL. Hoe meer trollen, des te beter!

 5. Zoals ik op 1 mei jl. hier al meldde zijn de trollen wel heel erg stil geworden. Ook mijn uitnodiging aan Poes Mis om met onderbouwde argumenten te komen blijken weer zaad op zijn rotsen.

  Na de Utrechtse verhoren van de Roestige Spijker en nu, na de Pedoverhoren, is het doodstil geworden van die kant. Kán natuurlijk ook niet anders want de bewijzen stapelen zich elke dag nog op. Sterker, er heeft zich nét weer een nieuwe getuige tegen Demmink gemeld.

  Vandaar mijn nieuwe oproep aan deze trollen om eindelijk eens uit de kast te komen met steekhoudende argumenten. Doe eens flink, waag je eens aan een betrouwbare weergave van je eigen beweringen zonder die niet-onderbouwde en vooral onzorgvuldige verdachtmakingen tegen die zgn. complotdenkers maar breng eens iets, gebaseerd op bewijzen en argumenten. Bijvoorbeeld bewijzen tegen de werkgroep Morkhoven van Marcel Vervloesem.

  Inmiddels is al wel duidelijk geworden dat we het ook al niet moeten hebben van ‘journalisten’ als Chris Klomp, Koen Voskuil, Peter R. en bijv. Jeroen Pauw. Klomp en Peter R. betaald door justitie, Koen Voskuil die als de zoveelste journalist is kaltgestellt en Jeroen Pauw die dik betaald wordt van ons belastinggeld. En, als Pauw ook maar de helft verdient als zijn collega Mathijs van Nieuwkerk, dan nóg zit hij toch al gauw op zo’n 1200 euro per uitzending of ongeveer 600 euro per uur. Dus ga maar gerust uit van het dubbele..

  Ik heb al eerder gezegd dat ik voor die prijs óók mijn moeder zou verkopen… Zou dat ook voor die trollen gelden..?

  1. Het is ook doodstil geworden rond de theorie van Andre Vergeer dat Bart van U. een patsy zou zijn. De man was nog niet aangehouden, of Andre schreef een ietwat te prematuur briefje aan zijn advocaat.

 6. STEUN VOOR MICHA ZWELT AAN……. vervolgens effe de zieligheids modus aan …. semi traumatisch babbelen met het vrouwtje OM

  menschen doneren maar ….gooi het geld maar over de balk ……..

 7. Als psychopaten de staatsmacht in handen hebben zoals meestal (omdat ze daar als ONNAVOLGBARE berserkers op uit zijn) en zeker in PB BV, dan is een individuele burger makkelijk te verpletteren d.m.v. het psychische equivalent van gruwelmoord op hem/haar te plegen.

  Dat kan “de staat” a.h.w. met de nagel van een pink doen.
  Daarom is het van het allergrootste belang, dat allen in openbare dienst/bestuur, op psychopathie worden GETEST en indien bingo! UITGENOMEN!!!

  Overigens is deze “Diarree” gewoon ‘guilty as hell’ en ijskoud op zichzelf, HAAR baantje (en wellicht HAAR hypotheek en de studie van HAAR kinderen) gericht medeplichtig aan weerzinwekkende criminaliteit van Bernhards psychopathocratie.

Geef een reactie