STEVE, BIED JE EXCUSES AAN AAN ARJAN, NICO EN AAN MIJ… EN KOM WEER BIJ ZINNEN!

HET LICHT IS UIT GEGAAN BIJ DE ONVERSAAGDE VOORMAN VAN AMSTERDAM-NOIR * HET GING MIS TOEN HIJ BEGON MET SALTO TV * STEVE IS HET SPOOR NU VOLLEDIG BIJSTER * STEVE, PLEASE, STOP MET SALTO TV EN WORD WEER ZOALS JE WAS!

[wp_ad_camp_1]

We zagen het -met de kennis van nu, dat wel- van mijlenver aankomen. Salto TV heeft Steve volledig gesloopt en nu ligt hij met iedereen op ramkoers. Het werd serieus toen hij een scooter-ongeluk kreeg en begon te roepen dat hij ‘in elkaar was geslagen door een knokploeg onder leiding van Peter R. de Vries’. Toen bedroog hij Micha op ongelofelijke wijze -we gaan hier nu niet in op details, maar constateren slechts dat het ‘opmerkelijk’ kan worden genoemd dat iemand die zich dagelijks op de borst slaat als ‘beschermheer’ van de armen en onderdrukten een van de meest kwetsbare mensen uit zijn omgeving -en bovendien een vriend- een ongelofelijke poot uitdraait -dan hebben we het over Micha Kat. Eerder ‘rekende hij af’ met een van de braafste en beste mensen op internet, Nico van den Ham, en nu is het de beurt aan zijn voormalige columnist en Salto-tafelheer Arjan Gelder. We kunnen wel zeggen dat we hier doodziek van zijn. Steve, kom weer bij zinnen! Bijna vier jaar zijn we samen opgetrokken en nu dit! What the fuck is going on? Onze take op dit moment is dat je lijdt aan megalomanie, veroorzaakt door je ‘roem’ bij Salto TV. Ik hoop dat je daar ogenblikkelijk mee stopt, je excuses maakt aan Arjan, Nico en aan mij en de oude draad weer oppakt. Dan doe ik dat ook. God bless!

3 Replies to “STEVE, BIED JE EXCUSES AAN AAN ARJAN, NICO EN AAN MIJ… EN KOM WEER BIJ ZINNEN!”

 1. Bied zelf uw excuses eens fatsoenlijk aan tegen Myra.

  Ze heeft u nooit iets misdaan, heeft u jaren lang gesteund, ging u haar ineens afkatten omdat ze twijfelde over een bepaalde getuigenis van een sodomiet.
  Wat u allemaal schreef wil ik niet herhalen.

  En fatsoenlijk, tot zie die ook accepteert.
  U was degene die daar fout was, ook dat weet u.

  1. Myra schijnt nu gestopt te zijn en dat is een wijs besluit; ze maakte er zo’n puinhoop van dat ze door haar eigen bos geen boom meer kon ondercheiden. Hetzelfde lijkt het geval te zijn met haar beschermer Ton Hofstede. Zo zuiveren de alternatieve media zichzelf van de rotte appelen. Verder weet je niet waar je het over hebt en kent te feiten niet over mij en Myra.

 2. Wat er tussen jou en Steve speelt wil ik verder van af zijn. Kan ik ook nooit bij zijn geweest, maar helaas gaan samenwerkingsverbanden tussen belanghebbenden bijna altijd weer stuk op het niet onderkennen van elkaars antecedenten op geldgierigheid. Kan je verder wel vertellen dat Brown op dat gebied heel wat geripte slachtoffers achter zich aansleept! Nico stapte inderdaad gelukkig voor hem net op tijd met zijn laatste beetje waardigheid uit dat Salto debacle, waarin trouwens met jolig bemoedigende instemming van Steve door deze clown (in het midden) tegen zowel van den Ham als Arjan zeer beledigend minderwaardig werd opgetreden. Wat ik echter tegen een volmaakt mislukte opportunist als een Gelder blijf hebben, is dus dat hij macht misbruikend van een net uit de gevangenis ontslagen randpsychoot de karige uitkering maandelijks met meer dan de helft als afpershulpverlening geld gierig durft af te troggelen? Kom op zeg Kat, zo een schurftige malloot (lees onder in zijn eigen woorden!) roept met zo’n levenshouding toch al zijn opgeroepen karmische wederwraak dat er bestaat en die zeker in de toekomst zal komen afrekenen op zijn doorzichtige oplichterspraktijken af? Wel even alles in proportie blijven zien hé?

  “Zoals bijgevoegd had ze een huur overeenkomst vanaf 1 augustus. Zoals bij u bekend had ze voordat ze in Alkmaar kwam gedurende 1,5 maand geen uitkering en geen cent op haar rekening. Uit coulance heb ik gewacht op de eerste huurbetaling tot ze een eerste serieuze voorschot ontving van ruim 500 euro op 9 september j.l. Toen heeft ze de maand augustus betaald. De eerste volledige uitkering ontving ze op 30 september, waarmee ze de maand september betaalde. Wetende dat je dehuur vooraf dient te betalen zou ze wanneer ze gebleven zou zijn een maand huurschuld bij ons nog hebben. Wanneer het gat gedicht zou zijn en alsnog door bv de Gemeente Hilversum de ontbrekende 1,5 maand huur zou zijn betaald zou alsnog de achterstand ingelopen moeten worden. Daar waren wij nog mee bezig. Puur uit medelijden hebben wij dit gedaan!! Nu komt zij vanmiddag bij ons langs en eist dat ze 390 euro terug wil hebben. Dit zou betekenen dat ze dan een maand gratis zou hebben gewoond. Ze stelde dat u heeft aangegeven, dat die 390 euro terug betaald moet worden. Ik vertrouw dat u geen rekening hebt gehouden met de feiten. Op basis hiervan weigerde ze de sleutel terug te gegeven en hebben wij als onderpand het dossier onder ons gehouden, in de hoop dat ze uiteindelijk inziet geen recht te hebben op restitutie. Wij zullen zo nodig in overleg gaan treden met onze verhuurder, die op de hoogte is met de situatie. Mogelijk zal er dan een ander slot in moeten, wat dan op mevrouw Evers verhaald zal worden. Wij vertrouwen dat het zover niet hoeft te komen.”

Geef een reactie