STOELENDANS OM TELEGRAAF-TROON BEPAALD DOOR AFFAIRE-DEMMINK

PAUL JANSEN VOLLEDIG GEMAAKT EN GEVORMD DOOR DE DEMMINK-VRIEND, PEDOFIEL EN -VOLGENS MEERDERE BRONNEN- APOLLO-SNUFF-BOOT BEZOEKER KEES LUNSHOF * LUNSHOF ZAT OOK ACHTER DE HETZE VAN DE TELEGRAAF TEGEN MICHA * JOOST DE HAAS JUIST FELLE TEGENSTANDER VAN DE PEDOFIELEN * WERD BENOEMING DE HAAS GEBLOKKEERD DOOR JORIS DEMMINK?
[wp_ad_camp_1]
Paul Jansen werd in het voorjaar van 2006 chef van de Haagse redactie van De Telegraaf. Bij toeval, eigenlijk. Vier jaar eerder was hij door de krant uitgezonden naar Indonesië. Terwijl Nederland de opmars en ondergang van de Lijst Pim Fortuyn beleefde, deed Jansen verslag van Bali-bommen en de tsunami. Koud terug in Nederland kreeg hij een telefoontje van Kees Lunshof. Hij zocht een chef voor ‘zijn’ Haagse redactie. Waarom de gezaghebbende commentator juist hem belde? Lunshof had iemand nodig, zegt Jansen. ‘Toen was het van: “Nou, die Jansen komt net terug, misschien kan hij het wel.”‘ (…)Wat heeft u van Lunshof geleerd? Kees heeft mij geleerd altijd nieuwsgierig en enthousiast te zijn, maar hij waarschuwde me ook voor de frustratie. Hij zei: je zult nooit het hele plaatje kennen. Je bent altijd de buitenstaander die door het mistige raam naar binnen kijkt en probeert te ontdekken wat er aan die tafel gebeurt.’ Lees hier het hele interview met Jansen in VN. Zelfs Wikipedia heeft het over Kees Lunshof als ‘de mentor’ van Jansen. Lunshof was een pedofiel en een van de beste vrienden van Joris Demmink. Volgens meerdere bronnen was bij aanwezig op de Apollo bij de moord op Manuel Schadwald. Delicaat is dat Quote bronnen noemt bij TMG die melden dat Joost de Haas uiteindelijk op de troon zal belanden van de grootste krant van Nederland. De Haas is juist een tegenstander van de pedofielen en schreef samen met Bart Mos in 2007 de cruciale verhalen over de Haagse elite-pedonetwerken. Het heeft er alle schijn van dat de machtsstrijd om de hoogste post bij De Telegraaf wordt bepaald door Joris Demmink, zoals alles in Nederland door hem wordt overheerst.

6 Replies to “STOELENDANS OM TELEGRAAF-TROON BEPAALD DOOR AFFAIRE-DEMMINK”

 1. “De elite misbruikt kinderen dat is gebleken uit de Demmink zaak en uit alle kindermisbruikschandalen die nu in Engeland de ronde doen. Engelse media berichten hier grootschalig over, Nederlandse media zijn stil. Politici en bekende TV persoonlijkheden onder anderen maakten deel uit van dat netwerk dat kinderen misbruikten en misbruiken. Ook schandalen zoals de Dutroux-affaire […]”

  https://airvd.wordpress.com/2015/07/19/brede-organisatie-tegen-kindermisbruik/

  Nederlandse staat gechanteerd met pedo-dossiers

  https://airvd.wordpress.com/2015/07/19/nederlandse-staat-gechanteerd-met-pedo-dossiers/

  1. Dat grootschalige valt best tegen @Bonusje, veel van de publicaties zijn ontkenningen en bagatellisering. Ik volg het zo wat op Youtube, bijna alles wat de BBC doet is propaganda maken tegen de lekken die er overal zijn. Er zijn enorme hoeveelheden agenten tussen de publicaties, die trachten zwakke kanten van lekken aan te vallen, zoals hier in Nederland gebeurde met Micha enige jaren terug, wat ook overal in de Nederlandse media gebeurd.

   Als de Britse premier gearresteerd wordt voor pedofilie, dan ga ik je gelijk geven, maar wanneer zal dat gebeuren?

 2. Sja een krantje dat meineed aan een massa moordenaar pleegt … dat een Kind misbruikt een 12 jarig meisje wiens medische gegevens de telegraaf illegaal misbruikte om met de shockwerking ván massamoordenaar tristan van der vlis áf te doen leiden…en Haar Leventje er mee helemaal totaal verwoest..

  èlk keuze van zo een vodje uiteraard is criminele intentie en elk personeelslid dan ook. Oa en onder wel meer knakkers een gevolg van programma ajax van dulles en cheney en hun global psychological warfare.

  Bij zo een krant gaan werken is dan al bewijs van totaal afwezigheid van Integriteit en Menselijkheid. Waarbij raad v journalistiek ook criminele organisatie ie gebleken. Blijkbaar enkel nog cia aivd en mossad penose aanwezig daar.

  – paul jansen – eric janssen

  Hoeft niet maar er IS Kans dat dit wél wat zegt daar die penose alle posities in eigen metier en familia verdeeld en nieuwspoort en telegraaf beiden mediasector zijn.

  Houdt r rekening mee dat benoemingen bij de penose NIETS met talenten of opleiding te maken hebben(nu al 54% alle academische diploma´s VALS) maar dé dóópceel.

  Kans zga 100% dat die bevordering dus met gepleegde misdaden voor terreurkrantje telegraaf is verkregen.

  Nota bene mark rutte is door berlusconi plek als tweede man camorra beloofd als die hun HM17 misdaad mooi verkoopt(vandaar ook t intens (media)groomen van Volk en Nabestaanden(psychological warfare..elk Weerstand en Kritiek doen verliezen))

  “Per 1 november 2014 heeft Nieuwspoort een nieuwe Algemeen Directeur: Eric Janssen. ”
  http://www.nieuwspoort.nl/organisatie/

 3. Paul Jansen heeft nog nooit een journalistiek artikel geschreven van enige betekenis. Hij hangt al tien jaar rond in de corrupte en pedofiele Haagse krochten waar hij meedoet aan het weerzinwekkende spel van spinnen, bedriegen en plunderen. De werkelijke betekenis van Paul Jansen is dat hij de pedo-plunder-elite moet ‘sellen’ aan het Nederlandse volk zodat zijn Haagse vrinden zo veel mogelijk kunnen plunderen en verkrachten. Paul Jansen is gewoon een variant op Jack de Vries met wie hij natuurlijk intensief samenwerkt.

Geef een reactie