STOP DE PERSEN: ER KOMT EEN CLAIM VAN MILJOENEN AAN TEGEN HET MINISTERIE VAN DEFENSIE

NAAST DE MICHA-CLAIM TEGEN EX-RECHTER WESTENBERG IS ER NU OOK DE DE MINK-CLAIM DIE VEEL HOGER ZAL UITPAKKEN: DENK AAN DE OLTMANS-CLAIM VAN 8 MIO * DOOR DE ACTIES VAN DEFENSIE IS OOK ALLE ANDERE -IN SAMENZWERING- GEPLEEGDE TERREUR BEWEZEN * IEDEREEN WERKT SAMEN EN WORDT CENTRAAL TEGEN MICHA AANGESTUURD: POLITIE, RECHTERS, MEDIA EN DEFENSIE * ER KOMEN OOK GETUIGENVERHOREN OM DEZE HELE CRIMINELE SAMENZWERING BLOOT TE LEGGEN

7 Replies to “STOP DE PERSEN: ER KOMT EEN CLAIM VAN MILJOENEN AAN TEGEN HET MINISTERIE VAN DEFENSIE”

 1. Dat wordt een rollende slappe lach van alles en iedereen. Jouw goedgelovigheid is hilarisch!
  Deze claim kan, net als al je andere claims, door het riool gespoeld.
  Je hebt jezelf nu compleet tot het lachertje van alle complotdenkende idioten gemaakt.
  Denk je nou echt dat hr. De Mink bestaat?
  Ik dichte je nog enige denkvermogen toe, maar dat is nu totaal verdampt.
  Wat een armetierige en armlastige volidioot ben jij.

  1. Het grappige is natuurlijk ook dat Kat helemaal in de vlekken schiet als iemand hem verwijt een kindermisbruiker te zijn. Iets dat Kat al tien jaar doet bij anderen. Nu wil hij miljoenen….ik hoop echt dat mr Stapel het Ministerie van Defensie aan gaat schrijven, dat zou de giller van het jaar zijn.

 2. (vervolg)……….(in hoogste instantie) uitgesproken.
  Ook bij het ECHR, maak je geen schijn van kans tegen Prins Bernhard BV.

  Oltmans was pervers genoeg om hem schadeloos wat geld te kunnen toeschuiven om er vanaf te wezen.

 3. Je hoeft de persen niet te stoppen, want de MSM komen niet eens op het idee om het te gaan drukken……
  Psychopaten betalen bovendien nooit en desnoods wordt om ermee weg te komen een zgn. “Bewuste Juridische Dwaling” door een Prins Bernhard BV staatsrechter met “een onder D66 masker verholen Freisler mindset”.

 4. Zolang u niet kunt bewijzen dat Jeroen De Mink iemand is die word aangestuurd vanuit dit ministerie krijgt u hooguit een flinke uitlachbui. En natuurlijk de proceskosten.

  Oltmans werd trouwens tegen gewerkt in serieus en degelijk journalistiek onderzoek. Nu weet ik dat u zichzelf wat hoger schat dan anderen dat doen, maar toch ook u zal moeten beseffen dat de zaken totaal onvergelijkbaar zijn en dat u nauwelijks schijn van kans maakt.

  U loopt trouwens zelf de zaken ook alleen maar tegen te werken met uw werk. En niet op een journalistiek verantwoorde manier.

  1. Elke idioot kan trouwens een verwijzing naar defensie in zijn bio of whatever opnemen. Ook u. Dus dat is eveneens geen bewijs. Het zou ook wel erg doorzichtig zijn.

Geef een reactie