STOP DE PERSEN: HET BEDROG DOOR DE TELEGRAAF EN BART MOS GAAT NOG WEER VERDER DAN ZELFS WIJ KUNNEN VERZINNEN

DE CRIMINELE JOURNALISTIEKE HIT-MAN BART MOS DIE ZO’N BELANGRIJKE ROL SPEELDE IN DE JUSTITIE-CAMPAGNE MICHA UIT TE SCHAKELEN LOOPT OPNIEUW OP HUIVERINGWEKKENDE WIJZE TEGEN DE LAMP * HET ‘GOLDEN SHOWER-DOSSIER’ TEGEN TRUMP BLIJKT NU BESTELD EN BETAALD DOOR HILLARY EN 100% GELOGEN, MAAR BARTJE MOS ‘SPRAK MET EEN GETUIGE’

[wp_ad_camp_1]

Bovenstaande video stond op het door Chris Klomp uit de lucht gehaalde YouTube-kanaal van Micha. We zijn thans bezig de hele backup van dit kanaal te plaatsen op VK zodat cruciale video’s die bol staan van het culturele erfgoed zoals bovenstaande weer toegankelijk worden voor het Nederlandse publiek. Het OM heeft overigens nimmer gereageerd op onze aangifte tegen Bart Mos die in de video ter sprake komt.

3 Replies to “STOP DE PERSEN: HET BEDROG DOOR DE TELEGRAAF EN BART MOS GAAT NOG WEER VERDER DAN ZELFS WIJ KUNNEN VERZINNEN”

 1. Bart Mos is destijds afgeraden door werkgever om aangifte te doen tegen Kat, in tegenstelling tot wat Kat verkondigd in dit filmpje …….

  Ga maar es effe kijken in je oudere werk heer Kat, aangezien je dat destijds zelf verkondigd hebt, en tevens geloof ik in schrift.

 2. Het OM heeft overigens nimmer gereageerd op onze aangifte tegen Bart Mos die in de video ter sprake komt.
  —————-
  Daar hebben ze ook geen tijd voor bij het PB BV OM, want ze proberen al sedert 1945 het genoemde vliegende nijlpaard van Bernhard te vangen.
  Daartoe worden, uiteraard met prioriteit 1, ALLE BESCHIKBARE middelen ingezet. Een hoge prins, kun je immers niet teleurstellen!

 3. Een ding is wel zeker, de video’s zijn sedert enkele maanden dusdanig abnormaal data-verslindend, dat ze op een armzalig Android mobieltje niet normaal af te spelen zijn.

  Een soort super HD, waarmee je dan naar een krant zit te kijken o.i.d..

  .mp5 kan ook niet meer afgespeeld worden in browsers via Adroid omdat de licentie daarvoor is ingetrokken. Dit is alleen nog via YouTube direct te bekijken.

  Bart Mos heeft net als Prins Bernhard, indien die 100% narcistisch benodigd zijn, altijd wel getuigen die dan bijv. beweren in donker Afrika een nijlpaard (om in Bernhards stijl te blijven) te hebben zien voorbij vliegen.

  Als je dat gelooft, ben je rijp om aan de politionele acties in Indonesië te mogen meedoen of hoofdcommissaris van Politie in PB BV te mogen worden.

Geef een reactie