7 Replies to “STOP DE PERSEN: ZAAK ROMY EN SAVANNAH (7) AANGESTUURD DOOR DE TOP VAN DE NL-PEDONETWERKEN”

 1. Als je een NORMALE ‘mindset’ hebt en ECHTE heldendaden verricht, dan valt te voorzien, dat je in USA/GB vazalstaat Prins Bernhard BV, nooit door Mark Rutte de onderscheiding van Ridder Grootkruis in de Orde van Oranje-Nassau zal worden uitgereikt.

  Steeds ziet men weer het Russische gezegde bevestigd:

  ‘De vis begint aan de kop te rotten’

 2. Ja hoor…..psychopaten gaan elkaar TYPISCH pluimen in de reet stoppen voor krankzinnigheden als “de moraliteit” van de ‘Coalition of the willing’:

  Op 23 november 2010 heeft Balkenende van premier Mark Rutte de onderscheiding van Ridder Grootkruis in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt gekregen.

  De “optelsom van WARE krankzinnigheid” door de bocht mensen……

 3. Toen in maart 2003 de Irakoorlog begon, met de aanval van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië op Irak, steunde het Nederlandse kabinet de oorlog “moreel, maar niet materieel”.

  (Gatverdamme: Morele debielen o.l.v. een Bernhard idolate lege huls die die een flagrante smerige leugen “moreel gaan steunen”……DSR).

  Dit betekende dat Nederland achter de aanval stond, maar deze niet militair steunde. Nederland trad hiermee volgens de Amerikanen toe tot de door hen als zodanig aangeduide Coalition of the Willing. Deze steun kwam de regering op veel kritiek te staan: veel mensen vonden dat Balkenende zich te veel naar de Amerikaanse president voegde.

  In 1996 trouwde Balkenende met de juriste Bianca Hoogendijk.

  Psychopaten voelen zich meer dan gemiddeld aangetrokken tot de rechtenstudie. HET ZAL TOCH NIET…..(een psychopathisch ‘narcisme à deux’).

 4. Is de meisjesnaam van “de vrouw” van ‘coalition of the willing’ Jan Peter Balkenende ook niet Hoogendijk?

  Uit eigen ervaring weet ik dat binnen deze familie in ieder geval takken zijn, die een sterke narcistische stoornis verholen houden en waarmee dus o.a. niet werkelijk te argumenteren valt op menselijk niveau.

 5. Su-Jet blijkt als publicitair medewerkster van het OM-A’dam, in schaduwopdracht van haar aansturende pedocraten onder haar bureau, ook al betrokken te zijn geweest bij het afschermen van video materiaal (waarop die pedocraten druk met het misbruiken van kleuters waren uiteraard?!) naar de ouders toe van de misbruikte kinderen in de zaak met Robert M. & zijn pedo-kinderdagverblijven Micha! Het valt overigens ook meteen op dat het linkje op de site van hieronder naar Hoogendijk’s pedo-ontboezemingen ‘ineens’ vacant ontbrekend blijkt te zijn gedeletet. Je hebt met deze informatie dan ook ontegenzeggelijk heet beet Micha, waarmee je als gevolg daarvan die Su-Jet via & bij haar onderlippen verder maar werkeloos in de WW hebt te laten ploeteren uiteraard..;

  “Volgens Hoogendijk hadden de ouders van de slachtoffers de mogelijkheid om de beelden die van het misbruik waren gemaakt, te zien. ‘Ik geloof niet dat daar gebruik van is gemaakt. Deskundigen raden dat ook af. Voor de opsporing en herkenning was het bekijken van de beelden door de ouders niet nodig, want ze hadden zelf al foto’s van hun kinderen aangeleverd ter herkenning.'”

  1. BLIJF DUS BIJ DE LES DAAR IN IERLAND WANT ZE ZIJN ER ABSOLUUT TOE IN STAAT..;

   “A man was wrongly convicted after a Pathwest DNA bungle. An innocent man was wrongly convicted of a serious crime after staff at WA’s Government-owned forensic testing agency bungled a DNA test procedure, allowing the real offender to go unpunished for more than a decade. The extraordinary mistake is now the subject of a Corruption and Crime Commission investigation into why PathWest allegedly failed to inform the State Government about the error until last week — about 12 months after it was first uncovered. The victim of the mix-up was arrested by police in 2004 after DNA found at the scene of a home invasion was incorrectly identified as being his. The DNA belonged to a man who had the same name as the victim and a laboratory worker had apparently accidentally assigned the DNA test results to the wrong person.” BRON

Geef een reactie