STUDENTEN EN POLITIE IN GAREEL GEDWONGEN

BREAKING: OP TWEE FRONTEN BROEIT NU EEN REVOLUTIE, OP DE UNIVERSITEITEN EN BIJ DE POLITIE * STUDENTEN WORDEN MET HARDE HAND IN HET GAREEL GEDWONGEN * POLITIE MOET STUDENTEN MET GEWELD DE NWO IN DUWEN EN WORDT GEDWONGEN ZICH VOLLEDIG TE ONDERWERPEN AAN ‘DE KONING’

De Nederlandse politie is vanaf nu het prive-leger van de Koning en van de elite. Onder leiding van de door Joris Demmink aangestelde Gerard Bouman is de politie er nog uitsluitend voor plunderende bankiers, stelende en naaiende politici en pedofielen. Iedereen die een bedreiging vormt voor de pedocratie zoals de Maagdenhuisbezetters wordt gezien als terrorist. Intussen zijn er nog krachten binnen de politie die zich verzetten tegen de nieuwe slavenfunctie die de NWO voor de diender in petto heeft, een functie waar natuurlijk ook een slaven-loon tegenover staat, in Nederland althans, want in andere landen, zoals in Ierland, ‘koopt’ de elite de politie met gigantische loonsverhogingen. Fascinerend om te zien hoe zelfs de pedo-plunderelite in Nederland onze nationale deugden van gierigheid en krenterigheid nog in ere houdt -dat wil zeggen: voor de gewone diender, want de top mag mee-plunderen en zich verrijken met astronomische salarissen en vrije toegang tot (pedo)bordelen overal in den lande. Maar reken er maar op dat de ‘elite’ genadeloos zal afrekenen met de tegenkrachten in het politiekorps. En de studenten? Er is maar een weg te gaan: alle banden met de satanische horror-universiteit waar je toch niets leert van waarde en die je louter leeg plundert verbreken. In plaats van massaal demonstreren en bezetten massaal uitschrijven. Er is toch geen toekomst meer voor ‘de academicus’ anno 2015!

13 Replies to “STUDENTEN EN POLITIE IN GAREEL GEDWONGEN”

 1. Inderdaad is een zwarte achtegrond de slechst mogelijke achtergrond, daar is allang onderzoek naar gedaan. Witte achtergrond voor sites met veel tekst is het beste. Hier is het omgedraaid, waar kennen we dat ook alweer van, omdraaiingen? Kleuren zwart en rood ook…

  KLOL had dacht ik ooit eens ook een zwarte achtergrond tijdelijk, dat is later ook weer veranderd.

 2. Sorry kun je de eerste twee regels schrappen van mijn laatste reactie.
  O grote profeet mijn gebeden zijn gehoort,
  Laten we vooral een rubriek humor niet vergeten.

 3. Het is ook wel handig als van deze pagina rechtstreeks naar een ander artikel op de voorpagina zou kunnen gaan. Dit kon heel vroeger ook op klol.
  Een lijstje met discussie rubrieken en subrurieken bijv. oplossingen, politiek, de rechtelijke macht, desinfo ,trollen,ideen voor verbetering van de site en enz..(bijvoorbeeld zoals op http://www.bmwland.co.uk)
  De mogelijkheid om een discussie(besloten en of geheim) te beginnen en daarvoor bepaalde mensen uit te nodigen, zodat je een constuctieve discussie krijgt. Dit is ook handig om gedegen onderzoek te doen.

 4. Ik ben het helemaal eens wit op zwart is klote.
  Gewoon terug naar klol met een extra toevoeging discussie forum en artikelen van gast schrijvers.
  Draai aub de vollegorde van de reacties om irritant is dit nu.
  Geen revolutie dan maar een evolutie.

 5. Een Baron Capelle tot aan den Pol stijl met een bijna citaat van het titel van het boek van Thomas Ross, het leger van de Prins.
  Maar tegelijkertijd worden er belangrijke zaken gemeld die zeer terecht genoemd kunnen worden.

  Dit is niet nieuw overigens.
  Warren Spinks en Rolodex ondervindingen vonden in de vorige eeuw plaats, studentendemonstraties die ik bezocht ontmantelden politie eveneens als een pedocratische criminele kliek. Maar ook bij Warren Spinks en Michel Nihoul stel ik al twijfels over realiteitszin van journalisten, want de kinderen in het internationaal pedofiel netwerk worden meestal ontvoerd door politie agenten.

  “krachten binnen de politie die zich verzetten tegen de orders van pedocraten” klinkt voor mij als “NSB-ers die twijfelen over het plunderen van Nationalisten en Joden in 1943”

  Het zijn niet alleen studenten demonstraties waar dit gebeurd, maar ook elke andere demonstratie. Ziet BreakTheSystem dit jaar. Mensen protesteren tegen criminaliteit, de politie gaat vervolgens die protesten monddood maken samen met hun pedocratische allianties in de pers.

  1. Rectificatie, het Schaduw Commando van de Prins door Slobodan Mitric.

   En die Mitric wordt door zijn land naar mijn inschatting terecht als een landverrader beschouwt. Mitric heeft nationalistische Serviërs vermoord voor de communistische geheime dienst, het opzetten van een internationale politie dienst behoort een terecht wantrouwen te wekken. Die man heeft een geheel andere agenda dan dat hij verteld, de moord op Theo van Gogh werd uitgevoerd met een Kroatisch wapen, Tito de oom van Mitric was lid van de Ustasha, dus het is een overzichtelijke situatie.

   Toen ik wat ging zoeken op internet, kwam ik de communisten drs. Bou en Steve Brown tegen, terwijl wij hier dan met communistische pedigraaf aanvallen de maken hebben. Zal allemaal leuk zijn voor jullie laffe hypocriete Mao en Stalin vriendjes, en Tito natuurlijk de oom van de auteur van “Schaduw Commando van de Prins”, maar als jullie dat reductionisme geloven, dan hebben jullie ofwel achterlijke of wel snode motieven. Ik vermoed onwetendheid, maar ik heb zoveel vrienden die fanatieke communisten zijn, ik weet dat jullie de waarheid niet kunnen verdragen. Is Steven Brown slechts gemanipuleerd door het onderwijs, of werkt hij voor de Geheime dienst?

 6. Ik heb het gevoel dat Micha beter kan doorgaan op KLOL. Hier is het uitgestorven terwijl de teksten eigenlijk dezelfde zijn. KLOL was een begrip en kreeg veel aandacht terwijl je maar moet rechten of mensen deze site weten te vinden.
  Nee, tot nu toe lijkt het geen gelukkige move en lijkt het op alles behalve revolutie.

  Houzee!

  Soldaat

  1. Deze website is een enorme vooruitgang op Klokkenluideronline.
   Zowel het design als de techniek, want hier kan je reageren op reacties.
   Ook de naam is beter.

   Ga je hier nu bij elk bericht lopen zieken soldaat?

   Micha Kat laat je gewoon je gang gaan, ik had je al een block gegeven bij eerdere commentaren die ik van je zag.
   Dus begin je commentaren voortaan met:
   “Bedankt Micha, dat ik hier mag reageren zonder daar voor hoeven te betalen.”

   Citeer ik voor mezelf ook overigens, want ik ben dankbaar dat ik hier mag reageren, ook voor de artikelen, of ik er nu achter sta of niet.

 7. Hierbij wil ik nog terugkomen op de Amsterdamse Rechtbank/Gerechtshof.

  De Amsterdamse Rechtbank en het Gerechtshof is een rovershol waar schorem van het ergste soort hun wandaden pleegt. Veel mensen worden de dood ingejaagd door deze monsters zie b.v. mijn website http://www.rechtmachtmisbruik.com Zo zijn er nog zeer veel slachtoffers meer.

Geef een reactie