STUNNING AND BREAKING! NIEUW BEWIJS DAT CORONA EEN WAPEN IS VAN DE NWO: HET KWAM IN DE PLAATS VAN DE NWO-JIHADISTEN!

NU DE DEEP STATE DE CORONA-KAART HEEFT UITGESPEELD, HEBBEN ZE DE ‘JIHADISTEN’ EN ISLAM-TERRORISTEN NIET MEER NODIG OM DE WESTERSE SAMENLEVING TE SLOPEN * IN PLAATS VAN DE LEIDSE ‘TERRORISME-DESKUNDIGEN’ EDWIN BAKKER EN JELLE VAN BUUREN (GEPROMOVEERD OP ‘LONE WOLF’ MICHA KAT EN DE ‘COMPLOTCONSTRUCTIE DEMMINK’) HEBBEN WE NU AB OSTERHAUS EN JAAP VAN DISSEL

Het Groot Terreurtheater, 2001-2020

Door Hans Vogel

Tot voor kort werden we nog alsmaar gewaarschuwd voor de terreurdreiging. De Leidse terreurprofessor Edwin Bakker en zijn knechten, onder wie ‘lone wolf’-deskundige Jelle van Buuren, verschenen met regelmaat op de televisie. Met gefronst voorhoofd legden zij ons dan uit wat er aan de hand was en dat het gevaar wel nooit helemaal zou verdwijnen.

Hun plaats is nu ingenomen door discipelen van dokter Mengele, die ons streng aankijken en vertellen waarom het coronavirus zo gevaarlijk is en dat het gevaar nooit helemaal zal verdwijnen.

Nu het coronavirus rondwaart, lijkt de terreurdreiging als bij toverslag verdwenen. Terwijl de situatie juist op dit moment ideaal zou zijn voor een Moslimterrorist om toe te slaan. Nu er geen gezellige bijeenkomsten zijn, geen publiek op straat, geen evenementen, zouden ze een aanslag kunnen plegen op bijvoorbeeld het torentje of het Catshuis. Waarom doen ze dat eigenlijk niet? In één klap zouden ze zich mateloos populair maken en de sympathie voor de Islam geweldig doen groeien.

Einde aan de dictatuur van Rutte (Seyss-Inquart II), einde aan de staat van beleg, einde aan de afschaffing van de burgerrechten, alle winkels weer open, iedereen gewoon weer naar school, naar werk, naar buiten, iedereen gelukkig. De Moslimterroristen zouden het land van de ondergang redden. Ze zouden de nieuwe Watergeuzen zijn!

Ja, waarom gebeurt dat niet? Waar zijn al die levensgevaarlijke terroristen gebleven? Stonden terreurprofessor Edwin en zijn knecht Jelle al die tijd gewoon te liegen? Waren al die angstaanjagende stukken in de krant en op de staatstelevisie dan niet waar? Was het allemaal gewoon nepnieuws?

Ik ben bang van wel.

Inmiddels weet iedereen met twee hersencellen dat de vernietiging van de drie WTC-torens in New York op 11 september 2001 niet het werk was van Osama Bin Laden vanuit zijn grot in Afghanistan, maar een felrealistische toneelvoorstelling onder regie van een kliek binnen de Amerikaanse regering. Ook de aanslag op de nachtclub op Bali (2002) de bommen in het Atocha-station in Madrid in 2004, de aanslagen in Londen van juli 2007, die in Parijs van 2015, maar ook de mislukte aanslag op het Brusselse Centraal Station in 2017, en de misser op het Amsterdamse stationsplein in 2018 waren allemaal geregisseerde theatervoorstellingen. Steeds bleken de opnames van de veiligheidscamera’s verdwenen, niet beschikbaar of niet geschikt, steeds lieten de daders keurig hun identiteitsbewijzen ter plaatse achter, en steeds bleken de daders ‘bekenden te zijn van de politie’.

De regie van die terreurvoorstellingen berustte telkens bij de geheime diensten van de verschillende landen, desgewenst met ondersteuning van experts uit onder andere de VS. Het was wel terrorisme, maar allerminst ‘Islamitisch’. Het was gewoon staatsterrorisme volgens het beproefde NATO-recept van Operatie Gladio.

Het publiek is dus bijna twintig jaar stelselmatig bedrogen. In de eerste plaats door de regeringen, de pers, de radio en de televisie. En ook door al die plechtig kijkende ‘experts’. Nepnieuws ondersteund door nepwetenschap, een onverslaanbare combinatie!

Wie het waagde te twijfelen aan de officiële waarheid, werd verketterd als ‘complotdenker’.

Zeg eens eerlijk, u denkt toch niet dat Rutte en zijn junta nu de waarheid vertellen over dat levensgevaarlijke coronavirus? Covid is niets meer en niets minder dan de zoveelste ‘aanslag’ van de deep state op onze samenleving, nu niet in de vorm van exploderende bommen, om zich heen stekende jihadisten en/of Islamitische chauffeurs in horror-vrachtauto’s die op voetgangers inrijden, maar via het ‘virus’. Om dit alles te ‘duiden’ krijgen we niet Bakker voorgeschoteld of Van Buuren, maar Osterhaus en Van Dissel. Same agenda, same playbook.

4 Replies to “STUNNING AND BREAKING! NIEUW BEWIJS DAT CORONA EEN WAPEN IS VAN DE NWO: HET KWAM IN DE PLAATS VAN DE NWO-JIHADISTEN!”

 1. “Nu er geen gezellige bijeenkomsten zijn, geen publiek op straat, geen evenementen, zouden ze een aanslag kunnen plegen op bijvoorbeeld het torentje of het Catshuis. Waarom doen ze dat eigenlijk niet?”

  Dat zal ik je vertellen Hans: omdat iedereen die twee hersencellen heeft weet dat je daar niet zomaar even naar binnen wandelt met een bom in je rugzak. En sympathie kweken is ook niet echt iets wat jihadisten nastreven, zoveel mogelijk slachtoffers maken wel en dat wordt lastig in een lege winkelstraat.

 2. We worden al minstens 100jr stelselmatig bedrogen. St.Petersburg 1917, Versailles 1919, de ‘Holoporn’ v Arnon Grunberg gisteravond slechts paar voorbeelden uit duizenden.

  En een ieder slikt het als zoete koek. C’est la Vie blijkbaar.

  Wanneer komt er een Tribunaal á la Neurenberg om al die puinhopen grondig te onderzoeken.

  En ten overvloede: driewerf vrijspraak voor de Neurenberg veroordeelden, juist degene door wiens inzichten we überhaupt in staat zijn 4 en 5 mei zu Hause te vieren.

  Want: ‘The Certain Conquest of Europe’ door Herr Stalin is een absoluut gegeven dat bij niemand in het neerlandse wordt begrepen. Ziet het geweldige werk v slavist/historicus Marius Broekmeyer ‘Bedrogen Bedriegers’, 2006. Achterin ned.vertaling v Operatie Groza, het sovjetplan Europa per medio 1941 te overspoelen.

  WE OWN GERMANY EVERYTHING.

  Mvg wederom.

  1. De enige die deze namedropping zonder context en uitleg begrijpt is ‘Wouter’ zelf, en zelfs dat is nog maar zeer de vraag. Sluit overigens helemaal aan bij dat eindeloze Prins Bernard geleuter van De Stoute Revolutionair.

 3. “Inmiddels weet iedereen met twee hersencellen dat de vernietiging van de drie WTC-torens in New York op 11 september 2001 niet het werk was van Osama Bin Laden vanuit zijn grot in Afghanistan, maar een felrealistische toneelvoorstelling onder regie van een kliek binnen de Amerikaanse regering. ”

  Complotterdeplot!

  Geestig.

Geef een reactie