SYRIE-CRISIS DREIGT BAYBASIN NOODLOTTIG TE WORDEN

ERDOGAN DOOR DE SYRIE-CRISIS STEVIG IN HANDEN GEDREVEN VAN DE NAVO * HIERDOOR KOMEN DE TEGENSTANDERS VAN ERDOGAN, DE KOERDEN, AUTOMATISCH TERECHT IN HET KAMP VAN POETIN * EN DAT IS SLECHT NIEUWS VOOR BAYBASIN, HEEL SLECHT NIEUWS * CHANTAGE VAN NEDERLAND DOOR TURKEN MET PEDO-DOSSIERS GAAT GEWOON DOOR

[wp_ad_camp_1]

Enige jaren geleden zou Baybasin de mogelijkheid hebben gehad te vertrekken uit Nederland door de ‘achterdeur’. De Turken zouden een vliegtuig sturen en het zou bye-bye-Baybasin kunnen zijn geweest. Maar de Koerdische clanleider wilde weg via de ‘voordeur’. Destijds was de policy van de Turkse regering nog om het conflict met de Koerden op te lossen. De escape van Baybasin paste bij dat beleid. Maar nu ligt dat allemaal compleet anders. Door de Syrie-crisis zitten Erdogan cs. nu steviger op schoot bij de NAVO en de NWO dan ooit. Hiermee komen de natuurlijke vijanden van de Turken, de Koerden, automatisch terecht in het kamp-Poetin. Syrian Kurds alarm US with closer ties to Putin meldde The Times op 22 october. En Sputniknews meldde In an interview with al-Monitor, the leader of the Syrian Kurds Salih Muslim announced his willingness to cooperate with Russia and Syrian President Bashar-al-Assad, the newspaper reported. Als er ooit reden voor de Turken was de Koerden te bestrijden, is het nu: als ook de Turkse Koerden een alliantie sluiten met Poetin (misschien is dat al gebeurd, who knows) is dat rampzaling voo Erdogan en zou zelfs kunnen leiden tot directe inzet van de NAVO-legers tegen de Koerden. Met andere woorden: er is geen betere plek in de ogen van de Turken voor Baybasin dan in de Nederlandse cel. Dat betekent dus ook dat de chantage met de pedo-dossiers van (onder andere) Joris Demmink gewoon door gaat. De Hoge Raad zal nog jaren moeten blijven uitstellen. Advocate Adele van der Plas heeft het gewoon verkloot. In 2010 was er nog de mogelijkheid tot succes als ze zou hebben samengewerkt. Maar ja, ‘complotdenkers’ he? Daar kan je je toch niet mee vertonen als ‘beschaafde vrouw’?

14 Replies to “SYRIE-CRISIS DREIGT BAYBASIN NOODLOTTIG TE WORDEN”

 1. ZONDER ORANJE IS NEDERLAND VERLOREN

  KNOOP DAT IN JE OREN

  Er zijn enkele charlatans die het tegendeel beweren en die roeptoeteren dat Nederland eerder bestaat (en hoe…ZÓ GELUKKIG) ONDANKS dan DANKZIJ Oranje, maar dat zijn dus charlatans waar niet redelijk mee te polderen valt.

 2. Als het “Oranjehuis” (eindelijk) in elkaar dondert, dan donderen we onvermijdelijk allemaal mee de bodemloze afgrond in mensen.

  Dus Bernhard in de bak (wegens “Lockheed” etc.) of voor het (wegens aanzetten tot/medeplichtigheid aan Verfassungswidrige -helaas met de internationaal wettelijke consequenties van dien- vlucht of “uitwijken” naar Londen, verraad van Operatie Market Garden met Hongerwinter tot -zeker voor ‘pure evil’- voorzienbaar gevolg etc. etc.) vuurpeloton (waar jij bij dezelfde vergrijpen al lang in gezeten of voor gestaan zou hebben) VERGEET HET MAAR.

  Wir sind Oranje, in uns lebt Oranje, Oranje boven.

  Over er psychopathisch diep (!) in gemanipuleerde IRRATIONELE (kippenvel opwekkende angst/walging voor psychopaten is daarentegen terecht en goed en kan je leven redden!) angst gesproken……

 3. Ik heb niet uitzonderlijk veel respect voor Van der Plas.
  Het is een eigenaardige, beetje flegmatieke tante die met haar stichting zaken aanpakt die HAAR interessant lijken. Daar bijt ze zich, op HAAR manier, dan in vast.
  Dat linkse van deze uit rechtse kringen afkomstige types, is vaak ook maar een hobby waar men zich in heeft vastgebeten.
  De politiek heeft normaliter een voorbeeldfunctie en staat (wederom: normaliter) geenszins BOVEN de wet zoals PB BV.
  Lockheed was geen voorbeeld en de afhandeling daarvan helemaal niet. Maar wat kun je verwachten van weerzinwekkende schurken in een schurkenstaat die IJSKOUD gebouwd (!) is op hoogverraad en gruwelmisdrijf “Dresden” en zich onstuitbaar medeplichtig maakt aan zoiets als Golfoorlog II enz. enz. enz.

  Ik kan me de werkelijk integere, liefdevolle en WAKKERE mens niet voorstellen, die de advocateneed op de kleinzoon van PB aflegt.
  Met zo’n kwibus is altijd wat mis.

  De leugen regeert ondertussen zoals Trix psychopathisch praktisch heeft opgemerkt. Voor psychopaten telt het resultaat OVER LIJKEN. Tijd om dat eens goed de kop in te drukken zou ik zeggen.

 4. effe een bijvoegesel met de woorden van de advocate >>>

  “”Van der Plas heeft niets met de hetze van de familie Poot. Marcel Haenen: “Demmink is schuldig aan pedofilie want anders zou hij mij wel hebben aangeklaagd wegens laster, zegt Poot. Deelt u die redenering?”

  Van der Plas: “Dat slaat nergens op. Ik heb er een godsgruwelijke hekel aan dat mensen zich mijn strijd toe-eigenen. Ik wil onafhankelijk blijven. Er zijn veel complotdenkers in deze die mijn zaak geen goed hebben gedaan. Feiten waar ik mee kom worden op internet met een hele hoop onzin gemixt en op één en dezelfde brandstapel gelegd. Alleen maar ter meerdere eer en glorie van sommige hard schreeuwende egotrippers. Daardoor haakt de gemiddelde lezer terecht af.”

  ps over wie zou Adele het nou hebben in het artikel ………

 5. “”In 2010 bij de presentatie van het boek De Demmink Doofpot had Van der Plas moeten vlammen en gebruik moeten maken van het momentum dat er toen was.””

  nou nou dat was me een presentatie ………. ze heeft dus niks gemist.
  Overigens is van de Plas helemaal niet zo gediend van personen a la Kat zoals ze dat ook aangaf. lijkt me overigens ook de basis als je zaken aanvecht om dan zelf geen kolder op te hangen aangezien vroeg of laat je wordt neergesabeld met je eigen onzin ……… en dus vd plas er goed heeft gedaan om niet met Micha Kat in zee te gaan.

 6. Deze “vluchtelingen”kwestie is kenmerkend/duidelijk het USA/GB psychopaten-netwerk (en hun zetbaasjes) in actie om PROACTIEF humanitaire catastrofes en chaos (over lijken gaand zonder einde) te veroorzaken en daar ZELF VERSTERKT AAN TOP uit te komen.

  We moeten als MENSheid eindelijk eens begrijpen, dat tegen ‘Verfassungswidrigen’ onder ‘pure evil’ dekmantel van (overigens voor hen nogal onkenmerkende) menselijke “barmhartigheid” (waar -in uiteraard verholen werkelijkheid- NIET mee te polderen valt) alle maatregelen zijn toegestaan (noodweer) en dat het geweldsmonopolie (uiteindelijk) bij hen in COMPLEET VERKEERDE handen is.

 7. “The law does not or should not apply to psychopaths and their projects”

  Wilhelmina e.v. = de (grenzenloze) ‘Verfassungswidrigkeit’ in persoon, zoals Merkel. Zij mogen dat, vinden ze ZELF (100% narcist).

  Telkens ontstaat hierdoor een kenmerkend psychopathische anti-sociale ramp.

  Gisteren op Duitsland 1 een debat met de vertegenwoordiger van de SPD’er Gabriel aangaande de vluchtelingen of “vluchtelingen”kwestie.

  We moeten volgens hem bovenwettelijk “barmhartig” zijn, door iedereen in Duitsland toe te laten.

  De inconsequente smeerlap zette een beschaafde tegenstander meteen weg als “vieze vuile egoïst” (wij dachten daar overheen gegroeid te zijn….).

  Diezelfde barmhartigheid geldt echter niet voor Duitsers. Doen die iets strikt genomen onwettelijks doordat bijv. een gehandicapt kind in de auto een aanval krijgt, waardoor men een verkeersovertreding maakt, dan valt er (meedogenloos) NIET met de wet te sjoemelen.

  Ook Europese oorlogsgetroffenen worden keihard aan eindeloze BRD regeltjes en voorwaarden gehouden, daarbij als het ware “over lijken gaand” en gruwelijke trauma’s genadeloos weer opwoelend.

 8. Van der Plas (bastaardlijn van het uradellijk geslacht Van Broeckhoven) is een advocate en heeft dus de advocateneed op “de koning”, zijnde inmiddels het (NORMALITER -conform de wet- ambteloze!!!) nageslacht van de psychopathische SS hoogverrader Bernhard zur Lippe B., afgelegd.

  Hoe wakker ben je dan en wat kun je hier dan verder van verwachten?

  1. LS. J.B.(werkt)

   Kan het niet zo in elkaar steken, dat mevr. v.d.Plas primair het belang van haar cliënt voorop stelt? Ik, -en dat kan met gemak een foutieve inschatting zijn- heb eigenlijk wel respect voor mevr. Plas. Het geduld, de inzet en de moed om deze reeds jaren lopende zaak voor haar cliënt tot een goed einde te brengen verdient n.m.m. respect.

   Op het moment dat zij hier andere lopende zaken bij betrekt -die overigens ook zeer groot zijn- loopt ze kans dat de zaak Baybasin topzwaar wordt en zal omvallen.

   s.v.p. Gaarne uw mening.

   1. Ik heb ook veel respect voor haar, maar het gaat om de resultaten. Wat Van der Plas niet heeft willen begrijpen is dat de zaak-Baybasin slechts voor 5% een juridische strijd is en voor 95% een politieke strijd. Advocaten willen daar nooit aan, want ze kunnen geen politiek, alleen recht. In 2010 bij de presentatie van het boek De Demmink Doofpot had Van der Plas moeten vlammen en gebruik moeten maken van het momentum dat er toen was. Maar dat wilde ze niet omdat ze zich liet leiden door de gevestigde orde in de media. Dat heeft weer te maken met haar verleden als ‘links-advocaat’ waardoor ze innige banden heeft opgebouwd met media als Vrij Nederland. Maar Van der Plas kon niet zien dat deze media anno 2010 waren veranderend in recht-reactionaire propaganda-vehikels van de pedo-staat.

   2. Laat ik het zo zeggen: voor mij persoonlijk staat vast dat de Bakker-Schutstichting alleen in gefortuneerde klanten geïnteresseerd is.

Geef een reactie