TAKEDOWN PEDO-DEEP STATE IS EEN FEIT: BIJ NIBURU.CO IS HEBBEN DE PANIEK, HYSTERIE EN FRUSTRATIE NU COMPLEET TOEGESLAGEN

NA HUN DODELIJKE LEUGENS OVER CHLOROQUINE -ZONDER ENIGE KENNIS VAN ZAKEN- ZIJN ZE BIJ ‘GEZONDHEIDSSITE’ NIBURU.CO DE HELE NACHT BEZIG GEWEEST MET POGINGEN MICHA TE ‘DEBUNKEN’ -ALLES TEVERGEEFS WANT HET GAAT PRECIES ZOALS WE HEBBEN VOORSPELD -LOS DAN VAN VERSCHILLEN IN DETAILS EN TIJDPAD

3 Replies to “TAKEDOWN PEDO-DEEP STATE IS EEN FEIT: BIJ NIBURU.CO IS HEBBEN DE PANIEK, HYSTERIE EN FRUSTRATIE NU COMPLEET TOEGESLAGEN”

  1. Dat tijdpad van je kennen we inmiddels. Het hele internet zou tien dagen op slot gaan, met de Grote Ontwaking op Goede Vrijdag.

    En nu verwijs je naar iets heel anders. Een radioshow die gaat over het strafrechtelijk onderzoek naar het FBI-speurwerk inzake de Russische inmenging in de verkiezingen van 2016. Of is dat gemakshalve ook de takedown van sado-pedo’s?

    1. De sabotage van het presidentschap van Trump gebeurde door de sado-pedo’s/pizzagaters. De takedown vindt plaats via strafrechterlijke vervolging van deze deep state-sado-pedo’s wegens hoogverraad tegen Trump. Tijdens deze processen worden de sado-pedo-misdaden ingebracht en samen zal dat leiden tot meerderde executies.

Geef een reactie