TED CRUZ IN DEMMINK-LIKE SEKS SCHANDAAL: POLITIEK IS NOG LOUTER CHANTAGE

EXTRA: AL TWEE MENSEN HEBBEN MICHA EEN KADO GEGEVEN VOOR ZIJN VERJAARDAG VANDAAG (53) IN DE VORM VAN EEN STORTING! DANK!

DE MAN DIE DONALD TRUMP MOET AFHOUDEN VAN DE DIRECTE CONFRONTATIE MET HILLARY BLIJKT EEN ONGEKENDE EM WEERZINWEKKENDE BEERPUT VAN SEKS-SCHANDALEN EN CHANTAGE * OOK HILLARY EEN GROOT STINKEND VAT VAN SCHANDALEN * TRUMP WORDT NIET GETOLEREERD OMDAT HIJ GEEN PEDOFIEL IS EN NIET CHANTABEL

[wp_ad_camp_1]

In your face weer mensen! De ‘door God gezonden’ moraalridder Ted Cruz blijkt een smerige, corrupte en seksverslaafde malloot die kan wedijveren in perversiteit met Hillary Clinton, zij het dat die laatste met name een spoor van moord en bloed met zich mee sleept. Hier alle details. Interessant voor ons zijn de parallellen met de zaak-Demmink. Chantage, dat is hier het sleutelwoord. Het is anno 2016 niet meer mogelijk de politiek in te gaan zonder chantabel te zijn met seksuele perversiteiten (hetero, homo of pedo) en/of zonder deel te hebben genomen aan geheime satanische rituelen waarbij kinderen worden verkracht en baby’s aan stukken worden gesneden. En dat is precies de reden waarom de ‘elite’ Trump niet accepteert als contender. En dat is de bottom line, ook wat betreft de MSM: als je niet met een bijl inhakt op baby’s, wordt je door de MSM gedemoniseerd! Volgt u het nog? Waarschijnlijk niet. Dan zeggen we het ook nog maar eens omgekeerd: wie met een bijl inhakt op baby’s, wordt door de MSM neergezet als ‘betrouwbaar’ en ‘competent’. Dat geldt natuurlijk ook in Nederland. De mensen die Manuel Schadwald aan stukken hebben gesneden op de KPMG-boot in het IJsselmeer worden nog steeds gedekt door de MSM en uitgenodigd op TV om ons te vertellen hoe de wereld in elkaar zit zoals het geval is met een landelijk bekende strafadvocaat te Amsterdam. Maar genoeg van dit al. Morgen referendum-dag!

2 Replies to “TED CRUZ IN DEMMINK-LIKE SEKS SCHANDAAL: POLITIEK IS NOG LOUTER CHANTAGE”

  1. “”corrupte en seksverslaafde malloot”” je kent hem persoonlijk of valt dit onder zwartmakerij zoals men eventueel ook bij Tromp zwartmakerij plaats.

    Beetje strange om dan de ene wel hand boven het hoofd te houden, en de ander daar dan wel mee af te branden ……….

    Overigens een beetje strange dat je steeds verder gaat in het kapot maken van kinderen, raar dat je dit zo dagelijks in je hersenpan naar voren komt.

  2. “”Het is anno 2016 niet meer mogelijk de politiek in te gaan zonder chantabel te zijn met seksuele perversiteiten (hetero, homo of pedo) en/of zonder deel te hebben genomen aan geheime satanische rituelen waarbij kinderen worden verkracht en baby’s aan stukken worden gesneden.”””

    Ik dacht to zo dat ene zekere Kat, samen met een waxinelicht werper zich in de politiek ging begeven.
    Vertel eens Kat aan welke vunzigheid doe je zelf mee, en daarnaast wil je dna niet afgeven ……kan het zijn dat je in het verleden hebt vergrepen en daarom juist niet zo happig bent om je dna af te staan.

Geef een reactie