TEEVEN-DEAL IS NIETS VERGELEKEN MET DE WESTENBERG-DEAL -MAAR DAAR MAG BAS HAAN NIET OVER SCHRIJVEN

DE HELFT VAN DE BEGROTING BESTAAT INMIDDELS UIT ‘DEMMINK-CHANTAGE-BETALINGEN’ * GEEN MILJOEN VOOR MICHA, MAAR WEL 7 MILJOEN VOOR CRIMINEEL CEES H. EN VELE MILJOENEN VOOR DE CRIMINELE RECHTER HANS WESTENBERG * ALS MICHA OOK CRIMINEEL WORDT, KRIJGT HIJ DAN WEL ZIJN MILJOENEN?

EXTRA: MICHA’S WAARSCHUWINGEN OVER HET ‘AFSLACHTEN VAN BABY’S’ OP GRUWELIJKE WIJZE BEVESTIGD: HET IS ALTIJD NOG VEEL ERGER

5 Replies to “TEEVEN-DEAL IS NIETS VERGELEKEN MET DE WESTENBERG-DEAL -MAAR DAAR MAG BAS HAAN NIET OVER SCHRIJVEN”

 1. ALS MICHA OOK CRIMINEEL WORDT, KRIJGT HIJ DAN WEL ZIJN MILJOENEN?
  ——————
  Het moet een beetje “in je zitten”. Je kunt niet even de knop omzetten.

  Een psychopaat kun je ook niet zomaar worden, al denken vele “deskundigen” van wel: Klappen gekregen als kind in het houtschuurtje, opgegroeid in bittere armoede, een “koude godsdienstwaanzinnige moeder”, een ernstig ongeval zien gebeuren en nadien niet behandeld door een PB BV erkend psycholoog…..en hopla een psychopaat is geschapen en gaat ‘pure evil’ driedimensionaal van alle kanten, verholen onder liefdevolle dekmantels, op mens en dier inhakken als prins Bernhard.

  Nee, zo gaat dat niet….

  1. “Het internet gonst van opwinding omdat Vervloesem de afgelopen week een aantal cryptische boodschappen via het W.W.W heeft verspreid. Dat het dit keer eindelijk wel een bijzondere onthulling zal blijken te zijn, daar twijfelen nog maar weinigen aan, maar waarover die onthullingen zullen gaan, verschillen de meningen. Vanaf 4 februari heeft Marcel een aantal dagen achter elkaar cryptische boodschappen bekendgemaakt via zijn kaneel die wel degelijk betrekking schijnen te hebben op een beeldfragment waarop door o.a. DEZE lieden aan ongekend ranzige parktijken wordt gedaan! Vijf dagen lang kwamen er verschillende aanwijzingen rondom de volgende vragen: Wat is Maxima bij Pedograaf Lippens in deze huidige tijd aan het bekokstoven, waarom blijkt diep-Frieso ineens weer nabij Lech te zijn gesignaleerd, wanneer is Rutte abrupt na een besnijdenis op DEZE LUCHTHAVEN stamelend vanwege zijn irriterende herpes vastgelegd, wie is DIT en tenslotte waarom is Nederland nog complot-blind dan wel compleet slapende?” READ-ON…

 2. Teevendeal is niets? Het is waarschijnlijk een gigantische beerput van betalingen aan maffia, zwart geld, drugshandel en vele male groter dan dat lullige bonnetje. Het is het typische spindokter politiek: afleiding.

Geef een reactie