TEKEN VAN LEVEN VAN BERT KOENDERS -TWO MORE TO GO: HALBE EN KAJSA; RUTTE HEEFT NOG 18 DAGEN

EERST OVER BERT KOENDERS -HIJ ZOU TWEE DAGEN GELEDEN TE HOREN ZIJN GEWEEST OP BNR NIEUWSRADIO [stabiel marktaandeel van 0,7%] ALS ‘PROFESSOR VREDE, RECHT EN VEILIGHEID’ AAN MINERVA- EN DEMMINK-UNIVERSITEIT LEIDEN * KRANKZINNIG BERICHT OVER AUNT KAJSA: ‘MISSCHIEN OVER DRIE MAANDEN TERUG’ * OVER HALBE -HIJ HEEFT HET HOOGSTE ‘SQUAD-RISICO’- BLIJFT HET STIL, IJSELIJK STIL

Bert Koenders leeft naar alle waarschijnlijkheid nog, al is het zeer opmerkelijk dat hij opeens en in alle stilte van ‘reisleider in Afrika‘ is gepromoveert tot ‘professor in Leiden’. Misschien kunnen zijn studenten hem eens vragen hoe dat zit met die ‘lijst van Samson’ over dat bordeel met minderjarige hoeren in Amsterdam waar hij op voorkomt -dit in het kader van de ‘vrede, recht en veiligheid’ in de wereld. En o ja: vraag dan ook over die tientallen miljoenen belastinggeld die hij gaf aan de corrupte Soros-organisatie van de Witte Helmen in Syrie [files]. Opmerkelijk is tevens dat Koenders niet (meer) lijkt te beschikken over een eigen Twitter.

Dan aunt Kajsa. Hier ziet de situatie voor Rutte er toch heel wat moeilijker uit. Lees dit bizarre bericht van vorige week. Wat ons betreft bevestigt dit onze meest bange vermoedens. De krankzinnige termijn van 3 maanden. Geen quote van Kajsa zelf. Geen foto. Zelfs niet een met naam en toenaam genoemde woordvoerder. Nog altijd geen enkel citaat over haar van haar directe baas Rutte. Nog steeds geen enkele medische backgrounds. Geen namen van artsen e/o ziekenhuizen. Maar we blijven hopen -Rutte heeft nog bijna 3 weken het Nederlandse volk te bewijzen dat zij nog onder ons is. En o ja: de Twitter van aunt Kajsa is al morsdood vanaf 9 oktober vorig jaar.

Dan de man met het hoogste squad-risico, Halbe. Nog steeds niets, nul, zero. We achten de kans dat hij is gesquad inmiddels 80%. Maar ook hier blijven we hopen. Go, Mark, go! En o ja: ook Halbe heeft geen tijd meer het Nederlandse volk ‘gerust te stellen’ met een leuke tweet want zijn kanaal is al morsdood vanaf 14 november 2017:

Eén reactie op “TEKEN VAN LEVEN VAN BERT KOENDERS -TWO MORE TO GO: HALBE EN KAJSA; RUTTE HEEFT NOG 18 DAGEN”

Geef een reactie