TELE-TERREUR: BART MOS EN DE TELEGRAAF SLEPEN FERDY ROET VOOR DE RECHTER WEGENS… BEDREIGING!

NADAT BART MOS FERDY ROET ACHT JAAR LANG HEEFT GESLOOPT EN GEDEMONISEERD OP BASIS VAN LEUGENS EN LASTER, SLEEPT HIJ HEM NU VOOR DE RECHTER OMDAT HIJ HET ‘GORE LEF’ HAD, IETS TERUG TE DOEN [video] * ROET VROEG ZIJN LEDEN OM BART MOS ‘VRIENDELIJK TE VRAGEN’ OP TE HOUDEN MET DE LEUGENS EN MET HET SABOTEREN VAN HUN DOOR DE HR GESANCTIONEERDE CLAIM OP DE STAATLOTERIJ * MORGEN 10:30 RECHTBANK AMSTERDAM

[wp_ad_camp_1]

Je moet het zo zien: je wordt in elkaar gebeukt door een groep van 10 Hell’s Angels en hoort je eigen botten kraken. Met je laatste krachten geef je een van deze Hell’s Angels een duwtje. Vervolgens rent deze naar de politie om aangifte te doen van ‘zware mishandeling’ waarna je wordt gearresteerd en berecht door Demmink-rechters. Dit is zo’n beetje wat Micha Kat overkwam en nu ook gebeurt met Ferdy Roet, zij het bij die laatste in civiele zin. Acht jaar lang heeft Mos Roet lopen besmeuren op een wijze die we eigenlijk alleen kennen uit de zaak van Edwin de Roy van Zuydewijn. Morgen op de zitting zal Roet uitgebreid laten zien hoe ver de Hell’s Angels van De Telegraaf met Bart Mos als hun leider zijn gegaan. Wij kunnen u nu vast verklappen: het is met geen pen te beschijven en niet te bevatten. En dat allemaal louter en alleen omdat Ferdy een gevaar vormt voor het voortbestaan van de Staatsloterij die voor bijna een miljoen per jaar adverteert in De Telegraaf. Een gevaar vormt? WTF! De schadeclaim van Loterijverlies is nota bene goedgekeurd door de Hoge Raad! Dit maakt het optreden van Mos en zijn krant niet alleen onrechtmatig, maar ook crimineel. Eerder onthulde deze site hoe De Telegraaf de zaak van Loterijverlies probeert te slopen via een criminele samenzwering waarin ook Erik van den Emster, de oud-voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak, een belangrijke rol speelt. De Telegraaf heeft Roet gedagvaard omdat hij in zijn nieuwsbrief die hij stuurt aan zijn 194.000 bedrogen deelnemers in de Staatsloterij het 06-nummer van Mos publiceerde met het verzoek hem te bellen en hem vriendelijk te vragen te stoppen met zijn hetze. Mos claimt nu dat zijn leven hierdoor volledig is ontwricht en dat hij wordt ‘belasterd’ en ‘gestalkt’. De kern van deze hele zaak is natuurlijk: de weerzinwekkende wijze waarop De Telegraaf alle mensen sloopt die een machtpositie hebben opgebouwd die een bedreiging vormt voor de macht wordt niet langer geaccepteerd. De grote vraag is nu of de rechter morgen dit ook ziet, of dat hij vanuit een reactionaire reflex de ‘gevestigde belangen’ gaat verdedigingen tegen ‘bedreigingen’ van buitenaf, ook al worden deze ondersteund door een arrest van de Hoge Raad. De zitting begint om 10:30, rechtbank Amsterdam (Parnassusweg).

3 Replies to “TELE-TERREUR: BART MOS EN DE TELEGRAAF SLEPEN FERDY ROET VOOR DE RECHTER WEGENS… BEDREIGING!”

 1. De schadeclaim van Loterijverlies is nota bene goedgekeurd door de Hoge Raad! Dit maakt het optreden van Mos en zijn krant niet alleen onrechtmatig, maar ook crimineel.
  —————————
  Ineens geloof JIJ in Jan Donner zijn opvolgers. Hun wil is wet.

  Die PB BV Hoge Raad is sedert 1945 illegaal wat mij betreft.

 2. Acht jaar lang heeft Mos Roet lopen besmeuren op een wijze die we eigenlijk alleen kennen uit de zaak van Edwin de Roy van Zuydewijn
  ——————————
  Die JIJ eigenlijk alleen kent van Edwin de Roy van Zuydewijn.
  Maar JIJ hebt geen ‘inside information’.

  Die SS psychopaat Bernhard is echt ‘pure evil’ en dan bedoel ik ook ‘pure’. Als je begrijpt wat ik bedoel.

 3. Vervolgens rent deze naar de politie om aangifte te doen van ‘zware mishandeling’ waarna je wordt gearresteerd en berecht door Demmink-rechters.
  ———————–
  Laat me raden: Jouw aangifte wordt niet opgenomen, laat staan dat je bescherming krijgt tegen de wraak van de criminelen.

  Zo gaat dat in een SS psychopathocratie: ‘They turn tables around and -flabbergasting- make YOU/the victim the culprit’

Geef een reactie