TELEGRAAF: ALS DE PRINS-GEMAAL KLEINE MEISJES AANRANDT ONDER DE NEUS VAN ONS STAATSHOOFD, IS HIJ ‘EEN SCHAVUIT’

PRECIES OM DEZE REDEN IS DE TELEGRAAF REDDELOOS VERLOREN: WIE WIL NOG EEN EUROCENT BETALEN VOOR DEZE WEERZINWEKKENDE PROPAGANDA? * VAL VAN DE TELEGRAAF NIET TE STOPPEN: HET IS NU IEDER VOOR ZICH [NRCOMBUDSMAN] * COMING UP: INTERVIEW VAN NICO VAN DEN HAM MET MICHA OVER DIT NIEUWE ‘BERHARD-GATE

5 Replies to “TELEGRAAF: ALS DE PRINS-GEMAAL KLEINE MEISJES AANRANDT ONDER DE NEUS VAN ONS STAATSHOOFD, IS HIJ ‘EEN SCHAVUIT’”

 1. Ook miste zij volgens Withuis de “mentale discipline, een innerlijke ordenende instantie die haar vrij uitwaaierende verbeelding begrensde.
  ====================
  Psychopathie is grenzenloos, is ook zoiets onbegrensd.

  Maar natuurlijk laat Hillary, ‘Cigar’ Bill maar begaan door haar zuivere liefde voor de onschuldige “schavuit”……..

 2. Dit las ik op GN. Die Juliana heeft het Nederlandse volk nogal gebiologeerd met haar onschuldige ‘mask of sanity’ van erwtjes doppende huismoeder:

  U ziet, in ‘hogere kringen’ werken zaken nu eenmaal anders dan bij ons gewone mensen.
  ========================

  Gewone mensen zijn veel hogere kringen dan volkomen ledige (ook niet van adellijke huize zijnde!) acterende psychopaten die de boel eenvoudig omdraaien.

  Juliana, de alom als een soort oberlieve moeder des Vaderlands beschouwde dochter van ijskoude Wilhelmina en zielige echtgenote van de ijskoude hoogverrader, deserteur en SS psychopaat Bernhard zur Lippe Biesterfeld, schreef op 27-jarige leeftijd globaal het volgende in een briefje ter vertroosting aan een vriendin, die zojuist een eenjarig kind had verloren door een noodlottig ongeval:

  Hij/zij hoeft tenminste niet alle leed te verdragen dat wij gedurende ons leven zullen moeten verdragen.

  Gewoon moreel/qua EQ debiel dus.

  Een psychopathisch stelletje evenals Bill en Hillary die Juul en Benno!!!

Geef een reactie