TELEGRAAF BESCHERMT NU AMERIKAANSE MASSAMOORDENAARS

PAUL JANSEN DIE ‘EEN GEZELLIGERE EN MEER OPTIMISTISCHE KRANT WIL’ WAST NU DE MOORDENAARS WIT VAN 12 AZG-MEDEWERKERS EN 7 PATIENTEN WAARONDER KINDEREN * ZELFS DE NEW YORK TIMES GEEFT TOE: HET WAREN DE AMERIKANEN * MAAR DE PEDOFIEENKRANT REPT VAN ‘EEN DOOR DE VS GELEIDE COALITIE’ ALS ‘VERMOEDELIJKE DADER’

[wp_ad_camp_1]

Hoe eindigden we ons vorige bericht? Hoe verder de oorlog escaleert, hoe ongeloofwaardiger de pedofielenkrant zal worden. En ziedaar. Dit staat in de NYT -de voornaamste propaganda-krant voor de VS en de NATO: A crowded hospital in the embattled city of Kunduz that treats war wounded came under attack on Saturday and the American military acknowledged that it may have killed 19 patients, staff members and others at the facility. En verderop gaat de NYT nog veel verder: The UN also renewed scrutiny of the United States military’s record of causing civilian casualties, which has alienated the Afghan public and often undermined relations with the government here. Maar Paul Jansen maakt er het volgende van: De luchtaanval was vermoedelijk uitgevoerd door een door de VS-geleide coalitie. Wie kan ook nog maar een lettergreep van deze krant waar ‘leden van de hoofdredactie’ samen met Joris Demmink kinderen aan stukken sneden serieus nemen? We hebben hier te maken met een van de meest criminele organisaties uit de Nederlandse geschiedenis waar men alles wat fout ging tijdens de tweede wereldoorlog gewoon opnieuw wil doen, maar dan honderd keer erger. Hoe zou zo’n Paul Jansen nou door het leven gaan? Heeft hij zelf kinderen? Bedenkt hij dit allemaal zelf of worden de teksten aangeleverd door Jack de Vries? Vragen, vragen, vragen. Zullen de antwoorden ooit komen?

8 Replies to “TELEGRAAF BESCHERMT NU AMERIKAANSE MASSAMOORDENAARS”

 1. , maar De Telegraaf is helemaal niet geintersseerd in de rol van ons land”” ja dus en …… er is aardig wat nieuwsvoorziening voorhande dus men heeft uitgebreide keuze om dit nieuws te vergaren en aan te brengen. In de Telegraaf staan eventueel zaken die bij andere media niet worden aangebracht ……pffffffff

  Laten we het er maar op houden dat je wat last van ochtend haat, de een heeft dat met het asielzoekers en de andere met ex werkgevers

 2. “Wie kan ook nog maar een lettergreep van deze krant waar ‘leden van de hoofdredactie’ samen met Joris Demmink kinderen aan stukken sneden serieus nemen? ”

  Kan Micha één geval van een aan stukken gesneden baby of klein kind noemen, laat staan dat dit gebeurde door Demmink en leden van de hoofdredactie van de Telegraaf?

   1. Manuel Schadwald betrof geen baby, zelfs geen klein kind, er is geen enkele aanwijzing dat hij in stukken gesneden is en zelfs geen bewijs of hij überhaupt vermoord is. Het zou goed kunnen zijn dat hij nog leeft, we weten het eenvoudig niet. Alles wat over hem verzonnen en bij elkaar gefantaseerd is mist elk concreet bewijs.
    http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/4099169/2015/07/11/Vermissing-Duitse-Manuel-nooit-opgelost-ondanks-tips.dhtml

 3. “””” Dit staat in de NYT -de voornaamste propaganda-krant voor de VS “”

  owwwh ……. ????

  MET PUBLICATIE IN THE NEW YORK TIMES WORDT DE TREKKER VOOR NEDERLAND DEFINITIEF OVERGEHAALD

  SCHEMOIn de zaak Demmink zijn enkele nieuwe ontwikkelingen. Binnenkort publiceert The New York Times een groot achtergrondartikel over Demmink waaraan een half jaar is gewerkt. Volgens bronnen van Crimesite komt de NYT met een onthulling over de gang van zaken rond de benoeming van Demmink tot SG in 2002. Aldus Crimesite. Micha was een belangrijke bron voor journaliste Diana Schemo die dit artikel schreef. Schemo sprak anderhalf jaar geleden vier uur lang met Micha over de zaak-Demmink in hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

  https://www.youtube.com/watch?t=1&v=F33nYinLGNY

  1. De NYT citeert zelfs Nederlandse bronnen om de misdadigheid van de aanval door de VS verder uit te werken:

   In a Twitter post, Arjan Hehenkamp, director of Doctors Without Borders in the Netherlands, denied that Taliban fighters had been in the hospital, saying that only staff, patients and caretakers had been inside.

   Moet je je voorstellen: de Amerikaanse krant gebruikt Nederlandse bronnen om de schuld van de VS te onderbouwen, maar De Telegraaf is helemaal niet geintersseerd in de rol van ons land bij deze aanval en drukt gewoon af wat Jack de Vries ze opdraagt!

Geef een reactie