TELEGRAAF BLIJFT MAAR ZAKKEN EN ZAKKEN: OP WEG NAAR 0 EURO

TERWIJL DE LEUGENS VAN KOEN VOSKUIL OVER DE APOLLO-PEDO-BOOT LEZERS MASSAAL HET AD DE RUG DOEN TOEKEREN, BLIJFT DE KOERS VAN HET AANDEEL TMG MAAR ZAKKEN EN ZAKKEN *
[wp_ad_camp_1] NIEMAND WIL NOG HOOFDREDACTEUR WORDEN VAN HET PEDO-VOD OMDAT HIJ DAN LATER TEGEN DE MUUR KAN WORDEN GEZET WEGENS OORLOGS-HITSERIJ EN PEDOFIELEN-BESCHERMING * GAAT DE TELEGRAAF BINNENKORT FUSEREN MET DE NOS EN HET AD? * NOG MEER HULP VAN GELAUFF VOOR DE PEDOFIELEN: GEEN WOORD OVER ROL VAN OUD-RECHERCHEUR IN KINDERPROSTITUTIE-NETWERK

5 Replies to “TELEGRAAF BLIJFT MAAR ZAKKEN EN ZAKKEN: OP WEG NAAR 0 EURO”

  1. dank Flip!

   Maar zo’n artikeltje op de site is natuurlijk niet wat de NOS is zo’n geval kan en moet doen. Het moet prominent worden gebracht in de journaals op Radio en TV en dat gebeurt bewust niet. De site van de NOS heeft nauwelijks betekenis en wordt door vrijwel niemand bezocht, juist ook omdat men de NOS siet als het medium van TV en Radio.

 1. hhhm artikel eerder op deze website haal je het AD wel aan ivm uitgebreidere publicatie, en nou bij dit artikel is het weer niet goed.

  Is dat omdat ze geen vermelding hebben gemaakt van je persoontje??

  Overigens je gejengel over de beursgang van je Telegraaf, blijkt dat de Telegraaf door de Jaren heen en ups en downs heft gehad en je racune jegens je EX WERGEVER dus een eendagsvlieg is.
  En daarnaast zal de Telegraaf het langer volhouden dan een Micha Kat de uitgerangeerde journalist.

  Meest hilairsche is natuurlijk dat MICHA KAT bij de Telegraaf zou gaan werken, de krant waar hij nu zijn haat op projecteert.
  De krant die volgens Micha Kat pedofielen beschermt en weet ik al wat niet meer whaahahah.

  Hoe is het eigenlijk met al die doodseskaders die achter je aan zouden huppelen??

  Zit je overigens weer bij Victoria in huis, aangezien je weer in Wexford rondhangt??

Geef een reactie