TELEGRAAF HERVAT VRIJE VAL RICHTING 0 EURO

VIA LIST EN FRAUDE WERD DE KOERS EEN TIJDJE OPGEPOMT, MAAR NU IS DE VRIJE VAL RICHTING 0 EURO WEER VERVOLGD * ECONOMIE TREKT AAN! *
[wp_ad_camp_1] IMTECH WEET 7300 BANEN VEILIG TE STELLEN * KOMENDE WEKEN PRACHTIG STRANDWEER! * RAFAEL ZEGT HALLO TEGEN SYLVIE * JUICHENDE ONTVANGST VOOR STRALEND KONINGSPAAR * HOE MEER VAN DEZE LEUGENS EN WAANZIN, HOE LAGER DE KOERS * PAUL JANSEN ZIT NU 24/7 BIJ JACK DE VRIES IN CRISIS-OVERLEG * HONDERDEN MENSEN VERLIEZEN HUN BAAN BIJ TMG

3 Replies to “TELEGRAAF HERVAT VRIJE VAL RICHTING 0 EURO”

  1. Het ergste vind ik dat de telegraaf een 12 jarig Meisje misbruikte dat zwanger was en haar illegaal verkregen medische gegevens misbruikte voor een volksrel en hetse op te wekken om van die joodse tristan van der vlis de massamoordenaar af te leiden!

    En Haar allerlaatste stukje Veiligheid Welbevinden en Sociaal Economische Bezit en Onderdak weg vaagde daar ze voor de door de telegraaf georganiseerde lynchmobs moest vluchten.

    Doet me denken aan die lafaards die BSérs die na de oorlog uit hun riolen kropen en Weerloze Meisjes einde oorlog de zwangere buikjes intrapten en kaal schoren en nu ons petite elite politici dronkenlappen en heroinejunken bestuur zijn.

Geef een reactie