TELEGRAAF: HET VERHAAL ACHTER ONS WANBELEID

ENKELE MAANDEN NADAT DE PEDOFIELENKRANT BEGON MET DE POTSIERLIJKE SERIE ‘HET VERHAAL ACHTER ONS NIEUWS’ KOMEN DE BEDROGEN AANDEELHOUDERS IN OPSTAND * TELEGRAAF KAN GEEN KANT OP WANT ZE MOETEN DE PEDOFIELEN EN DE KINDERVERKRACHTERS BLIJVEN BESCHERMEN EN WITWASSEN * ZELFS DE WOORDVOERING HEEFT TMG UITBESTEED -AAN JACK DE VRIES- EN DIE PRAAT ALLEEN MET ‘GEACCREDITEERDE JOURNALISTEN’ 01 Feb 2016 10:06 Outgoing

‘Mijn telefoontje was einde Tour voor Rasmussen’

Sta ik privé, met een biertje in de hand, bij de wielercriteria, komen sommige renners spontaan op me af, vaak nog in hun rennersplunje. Zo vlak na de Tour de France, is iedereen helemaal in de relaxstand. Dan is het ‘hé Raymond, moet je horen!’ Zonder schrijfblokje of opnameapparaatje vertellen ze veel meer. Maar off the record ís off the record, daar geef ik voor 100% mijn woord op. Zuur als ik dan een primeur moet laten lopen. Maar daar komt meer voor terug. Als een renner vertelt over irritaties, helpt me dat om latere spanningen binnen een ploeg beter te duiden. LEES VERDER OP DE SITE VAN DE TELEGRAAF

Eén reactie op “TELEGRAAF: HET VERHAAL ACHTER ONS WANBELEID”

  1. ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

    Vraag maar aan de honderden miljoenen die geen mond meer hebben om mee te spreken.

Geef een reactie