TELEGRAAF IS HET MEEST CRIMINELE EN WEERZINWEKKENDE MEDIUM OOIT EN GAAT DOWN IN 2017

MELTDOWN OBAMA: EXPERTS LATEN HEM VALLEN ALS EEN BAKSTEEN * TELEGRAAF BLIJFT OBAMA EN ZIJN LEUGENS STEUNEN

KRANT PROBEERT DE HACK-LEUGENS VAN OBAMA OVEREIND TE HOUDEN TERWIJL DE HELE WERELD AL DUBBEL LIGT VAN HET LACHEN * THE GUARDIAN KRAAKT ‘RAPPORT’ VAN FBI EN HOMELAND SECURITY DAT ‘HACKEN’ MOET ‘BEWIJZEN’ * TELEGRAAF BLIJFT KINDERVERKRACHTERS BESCHERMEN TOT DE LAATSTE SNIK * MICHA SLEEPT DEZE ONGEKENDE BENDE CRIMINELEN IN 2017 VOOR DE RECHTER

6 Replies to “TELEGRAAF IS HET MEEST CRIMINELE EN WEERZINWEKKENDE MEDIUM OOIT EN GAAT DOWN IN 2017”

 1. Goed, of beter pragmatisch, onder een glimmend-democratisch smoelwerk verholen Freisler-achtige staatsrechter. Dat wel.

  Een psychopatentest kan het uitwijzen.

  Borrepoes hoeft zich geen zorgen te maken: Het geld blijft tussen psychopaten die elkaar onderling het balletje toespelen (Tolstoi schreef het reeds) circuleren.

 2. Hopen maar dat dat “voor de rechter slepen” als het menens wordt, in psychopathocratische USA/GB vazalstaat PB BV niet gegarandeerd op een, bij een Freisler-achtige staatsrechter doodlopende weg uitkomt……..

 3. MICHA SLEEPT DEZE ONGEKENDE BENDE CRIMINELEN IN 2017 VOOR DE RECHTER

  En, wat wordt dit keer de aanklacht? Ik heb er trouwens wel steeds meer bezwaar tegen dat je daarvoor onder andere mijn belastinggeld misbruikt.

  Je zou eens je eigen geld moeten gaan verdienen om zelf je rechtszaken te bekostigen.

  En as ik jou was zou ik dat Rutte-filmpje laten verwijderen; daar krijg je gegarandeerd last mee in dit “veranderende politieke klimaat”.

  1. Volgens mij ben jij de grootste staatsruif vreter die er hier rondhangt. Je kan schrijven wat je wilt over Nederland als je in het buitenland verblijft. Een uitlevering betekent eerst een rechtszaak in het buitenland en dat gaan ze nooit winnen. Er geen buitenlandse rechter te vinden die zich op gaat offeren voor die Demmink pedokliek. Een uitleveringsverdrag en een internationaal opsporingsbevel voor een zogenaamde smaad zaak. Heb je ze wel op een rij Seniele ouwe heks.

Geef een reactie