TERREUR VAN GOOGLE: OOK MICHA’S TUBEYOURSHOP KANAAL IS NU GEBLOKKEERD, ELKE MOGELIJKHEID IETS TE VERDIENEN IS HEM NU ONTNOMEN

EXTRA EN BREAKING, DE LAATSTE INTERNET-SENSATIE: DE NWO EN PP-ELITE-SCHEMA’S VAN Q ANON, TE BESTUDEREN VIA DEZE LINK, LATER MEER!

WAAROM ZIJN ER HONDERDEN KANALEN NOG WEL OP YOUTUBE DIE HILLARY, DE PODESTA’S EN TIENTALLEN ANDEREN EXPOSEN ALS PEDOFIELEN EN KINDERMOORDENAARS, MAAR MOESTEN AL MICHA’S KANALEN VERDWIJNEN OMDAT HIJ IETS ZEI OVER CHRIS KLOMP?

NADAT AL ZIJN NEDERLANDSE WERKGEVERS ZICH ONDER DRUK VAN JORIS DEMMINK EN DE CRIMINELE RECHTER HANS WESTENBERG VAN HEM HEBBEN AFGEKEERD EN HIJ ZELFS OP EEN ZWARTE LIJST TERECHT KWAM VAN DE NOS, HEBBEN CHRIS KLOMP, ERIC DONK EN DE ANDERE PEDO-TROLLEN NU OOK MICHA’S LAATSTE BRON VAN INKOMSTEN AFGESLOTEN * HIERONDER DE VIDEO DIE MICHA WILDE UPLOADEN NAAR ZIJN TUBEYOURSHOP-KANAAL MAAR HIJ KREEG DEZE TEKST TE ZIEN: Als u bent omgeleid naar deze pagina vanaf een bepaald product, betekent dit dat uw toegang tot dit product is opgeschort. Lees verder voor meer informatie. * NOG MAAR WEER EEN OPROEP TOT STEUN EN EEN FINANCIELE BIJDRAGE * VRAAG HET REKENINGNUMMER OP VIA drsmkat@yahoo.com

9 Replies to “TERREUR VAN GOOGLE: OOK MICHA’S TUBEYOURSHOP KANAAL IS NU GEBLOKKEERD, ELKE MOGELIJKHEID IETS TE VERDIENEN IS HEM NU ONTNOMEN”

  1. “WAAROM ZIJN ER HONDERDEN KANALEN NOG WEL OP YOUTUBE DIE HILLARY, DE PODESTA’S EN TIENTALLEN ANDEREN EXPOSEN ALS PEDOFIELEN EN KINDERMOORDENAARS, MAAR MOESTEN AL MICHA’S KANALEN VERDWIJNEN OMDAT HIJ IETS ZEI OVER CHRIS KLOMP?”

    Die chris k. kan voor zijn hoernalistieke verraad nog slechts het kwijl van DIT soort van klaplopende lamstralen aflebberen Kat. Daar moet je je verder geen buil meer aan vallen! Ik zou je dan ook met klem willen aanraden om maar snel contact met de hieronder geposte persoon op te nemen..;

    “De banken en de staat werken samen en beschermen een systeem dat de rijken steeds rijker maakt en ons alle bezittingen wil afnemen. De politiek, de media, het rechtssysteem en ons geld zijn niet te vertrouwen. We moeten ons gaan verenigen.”

Geef een reactie