TERWIJL DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE KINDEREN AAN HET VERKRACHTEN IS…

HILLARY EN OBAMA WILLEN NIETS TE MAKEN HEBBEN MET DE SORES VAN HET ‘KLOOTJESVOLK’ NET ZOMIN ALS RUTTE EN KONING WILLEM

In your face. Terwijl de ‘elite’ bezig is hun volken te verkrachten, zowel letterlijk als figuurlijk -en dan hebben we het zowel over Hillary en Obama als over Mark Rutte en Angela Merkel- laten de ‘complotters’ zien wat echt leiderschap is. Duidelijker kan het niet en overal ter wereld beginnen de mensen dit te voelen: hun ‘leiders’ zijn geen leiders maar smerige criminelen die een satanisch en seksueel genot putten uit het martelen van hun volk -en speciaal van de meest weerlozen zoals gehandicapten, zieken en kinderen. Obama op de golfbaan terwijl zijn onderdanen verdrinken in de modder en de elende -daar krijgt ‘mr. Change’ van weleer een stijve van. Hieronder enele straatinterviews over Obama, Hillary, Donald en de ramp in Louisiana:

3 Replies to “TERWIJL DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE KINDEREN AAN HET VERKRACHTEN IS…”

 1. Driedimensionale = onvoorstelbare (morele) grenzenloosheid en het zichzelf vergaand superieur voelen (maar het tegendeel is het geval) aan de ‘gullible fools’ (beperkt door empathie, mededogen, meer oppervlakkige angsten zoals faalangst e.d.) zoals u en ik, is een ander gevolg.

  Als belangrijkste presidentskandidaten heeft de machtige USA nu dus in het beste geval een liegende bastaard die zich nogal ongezond (en hoogst opvallend) door emoties laat meeslepen, of een ijskoude psychopate (opgehoest zeg maar).

  Wie gaat het worden? Wie o wie?

  De wereld in een notendop!

 2. Nu was drank het in de zeventiende eeuw vrijwel enig beschikbare anxioliticum (angstremmer) en de normale angst (incl. de ‘Vreze Gods’ waardoor normale psychische/religieuze integratie bij psychopaten uitblijft) is nu juist wat bij ECHTE psychopaten aberratief in het instinctief substraat geheel ontbreekt.

  Uiteraard het kenmerkende “ijsbloed” (empathie, geweten, mededogen, rouw, berouw e.d. ontbreken als gevolg hiervan -de angst bij de ander is een vreemd en kennelijk aantrekkelijk of biologerend fenomeen voor de psychopaat- en abnormale energie en “ijzeren wil” door ontbreken van normale gevoelswereld, is een ander gevolg) van ECHTE psychopaten verklarend.

 3. In tegenstelling tot de Van Nassaus die, op (in de vroege Middeleeuwen totaal- en nu nog steeds vrijwel totaal onherkende) typisch psychopathische wijze op weg naar macht en controle, de adel/het toenmalig landsbestuur hebben geïnfiltreerd als naamloze volkse gewetenloze en hondsbrutale roverhoofdmannen, die later hun afstamming als bastaarden van het keizersgeslacht (kenmerkend geschiedvervalsend zoals Kerry en Rooseveldt) zelf de wereld in hebben laten sluipen, is Trump evenal bijv Cornelis Tromp wel een bastaard van het Europees keizerlijk geslacht.

  Nu is iedere bastaard een leugenaar, maar nog geen psychopathische leugenaar. Dat laatste is echt zo totaal (duivels) vreemd aan de mens, dat het a.h.w. buitenaards aandoet.

  Als een van de weinige zeehelden stierf Cornelis Tromp niet op zee; op 26 mei 1691 bezweek zijn lichaam als gevolg van drankzucht.

Geef een reactie