TERWIJL MABEL ‘STRIJDT VOOR’ KIND-BRUIDJES, FINANCIERT HAAR MENTOR SOROS TERREUR-CELLEN DIE OPROEPEN TOT HET VERKRACHTEN VAN MELANIA TRUMP

LAATSTE NIEUWS: BREEKT NA DE EXIT VAN DE CLINTONS EINDELIJK DE ZON DOOR VOOR JULIAN ASSANGE?

IS DE WEDUWE BRUINSMA ZELF OOK BETROKKEN BIJ HET PLANNEN VAN DE VERKRACHTING VAN MELANIA TRUMP? * HILLARY GUARDS ZAAIEN STEEDS MEER TERREUR EN VERDERF EN ALLES WORDT BETAALD DOOR GEORGE SOROS

2 Replies to “TERWIJL MABEL ‘STRIJDT VOOR’ KIND-BRUIDJES, FINANCIERT HAAR MENTOR SOROS TERREUR-CELLEN DIE OPROEPEN TOT HET VERKRACHTEN VAN MELANIA TRUMP”

  1. Psychopaten en hun ‘minions’ worden steevast monolitisch gewelddadig als het niet lukt met ( = andere vorm van proactief geweld….!) fundamentele leugens en manipulatie e.d..

    Dit is niet “reactief geweld”, volgend op bijv. (psychische) mishandeling of oorlogstrauma, maar proactief geweld (op de omgeving geprojecteerd) door de gruwelijk (eerder onder een ‘mask of sanity’ verholen) krankzinnige persoonlijkheid van de “vijand van het menselijk geslacht”.

    Gedreven door 100% begeerte, niet in staat tot (object)liefde.

    IJSKOUD. Psychopaten gaat het niet om het spel maar om de knikkers en dat ad infinitum en als een moordrobot gaande over lijken. De automaton stopt niet, indien niet uitgenomen.

  2. Girls not bribes. Haar mentor? Eerder haar baas/slavenmeester. Ook de baas van Willy toevallig? Onlangs beroofde Soros sociale huurwoningen om straks tegen hogere prijzen te verhuren want er is veel meer vraag naar woningen ook door toestroom vluchtelingen die zij weer promoten ook.

Geef een reactie