TERWIJL MICHA AANKOMT IN AZC, WORDT DE WERELD IN COMPLETE CHAOS GESTORT

ER GEBEURT NU IN EEN DAG MEER DAN VROEGER IN EEN JAAR * IS DE LAS VEGAS SHOOTING ‘THE BIG FALSE FLAG’ DIE MARTIAL LAW MOGELIJK MAAKT EN DE BURGEROORLOG ONTKETENT? * REFERENDUM CATALONIE STORT EU OPNIEUW IN CHAOS * NOG MEER NATUURRAMPEN EN TERREUR-AANSLAGEN VERWACHT * WAT DOEN DE DEMMINK-SQUADS? WAT DOET CHRIS KLOMP?

DE ANALYSE IS NU DAT DE NWO PRECIES 100 JAAR NA DE RUSSISCHE REVOLUTIE EEN NIEUWE COMMUNISTISCHE TAKE OVER IN GANG ZET * ANTIFA (GEORGE SOROS) ZEGT DE KOMENDE WEKEN CONSERVATIVES TE GAAN ‘AFSLACHTEN’ ALS VARKENS

[wp_ad_camp_1]

3 Replies to “TERWIJL MICHA AANKOMT IN AZC, WORDT DE WERELD IN COMPLETE CHAOS GESTORT”

 1. Lachen, Micha denkt echt dat zijn asielprocedure kans van slagen heeft. De creditcard (wat eigenlijk gewoon een prepaidkaart is, er is geen spraken van krediet), het gesponsorde vervoer per busje, de opvang, de gesprekken: het zijn allemaal formaliteiten die iedereen krijgt die in IJsland asiel aanvraagt. Er kloppen vrij weinig asielzoekers aan in IJsland dus je wordt er al vrij snel serieus genomen als je de moeite hebt genomen om er heen te reizen. Maar binnenkort zal Micha te horen krijgen dat hij helemaal niets heeft om voor te vrezen als hij naar zijn land van herkomst terug zou keren, los van de consequenties die hij over zichzelf heeft afgeroepen door jarenlang domme dingen te doen. Nederland is een van de veiligste landen ter wereld, en dat maakt Micha zijn asielaanvraag bij voorbaat kansloos. De autoriteiten komen vanzelf achter de echte reden van Micha’s vlucht, met een beetje hulp van enkele leden van de Demmink Squads. Joris heeft natuurlijk zijn contacten dus de IJslandse autoriteiten zijn al uitgebreid ingelicht vanuit het hoofdkantoor op de Riouwstraat.

  Geniet nog maar van die laatste onbezorgde dagen, Micha. Binnenkort sta je weer op Schiphol en is je mooie uitzicht over de skyline van Reykjavik duurzaam verwisseld voor vier betonnen muren en is de enige prepaidkaart die je hebt bedoeld voor aankopen in de gevangeniswinkel.

 2. Demmink en bijv. Gonsalves als hoge vertegenwoordigers van “Justitie”.

  De ‘adapted compensated psychopathic USA/GB addition of true madness’ vazalstaat onder glibbergladde dekmantel van “vrije” verkiezingen IS COMPLEET.

 3. Die IJslanders denken, net als vele andere onverbeterlijke slaapwandelaars en hun domheid met narcisme compenserende idioten, dat Prins Bernhard BV gewoon (de bevrijde democratische rechtsstaat) “NL Holland” is.

  Logisch gezien hebben psychopaten gelijk: ‘gullible fools’….., gemaakt om mee te spelen zoals een kat met een muis speelt (niet ten voordele van de muis uiteraard).

  De burger krijgt aldus het “bestuur” dat hij verdient, al verdient eigenlijk niemand een psychopaat als Bernhard en zijn nagelaten gelijkgestemden als bestuurders (denk bijv. aan Hennis of Eurlings, Peijs, Melkert of Schulz, of Luns of de weerzinwekkend “correcte” gladjanus Den Uijl).

Geef een reactie