THE 9-11 REVOLUTION: WIE STOPT DE WAARHEID?

EXTRA EN BREAKING: DE TELEGRAAF VERWIJDERT STUK OVER DE EIGEN ONDERGANG VAN DE WEBSITE * LEES HET HELE VERHAAL OP NRCOMBUDSMAN

WEARECHANGEROTTERDAM WEER VOOROP BIJ EXPOSURE 9-11 COVER UP VAN POLITIEK EN MSM * MARK RUTTE CS. STEEDS DICHTER BIJ DE STATUS VAN MASSAMOORDENAARS IN MH 17-DRAMA

EXTRA EN BREAKING: NA CARLA ERADUS WORDT SJUUL PARADIJS NUMMER TWEE IN DE GROTE SCHOONMAAK * GERARD BOUMAN WORDT NUMMER DRIE

Eén reactie op “THE 9-11 REVOLUTION: WIE STOPT DE WAARHEID?”

 1. Ik vraag begrip voor het feit, dat ik deze even oversla, want ik heb al honderden uren aan onderzoeken gezien. Misschien dat ik hem later kijk, ik zie heden het belang niet zo van Amerikaanse producties over dit onderwerp. Op 11 september 2001 werd mij al duidelijk dat deze journaal beelden een Hollywood productie waren. Intussen zijn er al erg veel belangrijke documentaires gemaakt met materiaal dat niet gecensureerd werd.

  Het WTC stond op Manhattan, een eiland gekocht door Hollanders van de Mikmak.
  11 September 2001 vond plaats op de eerste grond gekocht voor Nieuw Amsterdam.
  Wat geen leugen was: Deze valse vlag een aanval was op de westerse wereld. Ofwel, de Reformatie, want Holland, de Verenigde Republiek, was het belangrijkste land van de Reformatie. Logische stellingname ter verdenking is, dat een dergelijk symbool van Reformatie met succes neergehaald is door Contrareformatie. De Contrareformatie (Contra=Tegen) is begonnen met het Concilie van Trente, enige decennia nadat de Jezuïeten Orde de leiding kreeg over de Hellige Inquisitie van de Dominicanen en Franciscanen. Met andere woorden, ik weet aanmerkelijk meer over 9/11 dan Richard Gage.

  Mijn conclusies vanuit mijn huidige verzamelde informatie samengevat:
  9/11 was a nuclear job
  9/11 was a papist job
  9/11 was supported by conspiracy theorists for an Al Quaida conspiracy hypothesis.
  9/11 was a false flag
  9/11 can be compareded to the Reichtag Fire 1933, Marinus van der Lubbe was an asset as Osama Bin Laden was.
  9/11 was a romish job

  Maar in Nederland wordt elk gezond mens dat deze evidente Al Quaida Complot leugens niet gelooft uitgescholden door bepaalde medeplichtige burgers. Dus de werkelijke daders hebben erg veel macht in de Nederlandse politiek en media. Met onderwijs als de basis er voor, want waarom vertellen onze scholen niet de waarheid over de politiek? Pederasten en geheime diensten die orders volgen van het romanisme is de machtigste zuil. Zo veel macht, dat er geen enkele informatie lekt. Websites die ik bouwde met vertalingen van Amerikaanse bronnen van onderzoekers werden aangevallen door stillen op mij af te sturen, de mensen zijn te corrupt, brood en spelen is het enige wat hen bezig houdt.

  Kort overzicht van de propaganda:
  Larry Silverstein kocht het WTC 2 maanden voordat het neergehaald werd door de gecontroleerde sloop operatie, zodat men de Joden de schuld kan geven. De meeste publicisten geloven het, leggen de schuld bij Mossad, hoe absurd dat ook moge zijn, want Israël heeft zelf te strijden met propaganda tegen Israël vanuit Pallywood, vanuit de UN, vanuit Rusland, vanuit Britse media.
  Allemaal Jezuïeten dus.
  http://www.fmh-child.org/Jesuits.html

  Helaas zag ik op KLoL en hier nogal veel onzin inzake, want deze pederasten zijn inderdaad actief in de media en politiek, maar niet in de rechtse zuil. Ik ken zelfs een slachtoffer van het pedofiel netwerk die beweerde, dat de mannen die hem verkrachtte allemaal linkse miljonairs waren, zo van het type Marcel van Dam, maar werkzaam bij Lockheed.

  Theo van Gogh begreep dit, in zoverre, ik las eens een column van hem in de Metro, waar hij in zijn standpunt Israël en Rooms Palestina een neutrale positie innam nam. Dat viel me erg op, want dat zag men niet bij andere publicisten. Het is spijtig dat hij is heengegaan. Toen ik zocht wat er over de werkelijke achtergronden van politieke samenzwering werd gepubliceerd, Theo van Gogh was de enige die de Jezuïeten vernoemden als een typische partij. Vandaar dat die moord op heer van Gogh door een lid van de Al Quaida complot hypothese te onzinnig is om te geloven.
  De daders zijn bekend.
  Dat weet iedereen.
  Slechts enkelen vinden de moed deze door Alba geïnspireerde Bloedraad der media te trotseren.
  Of het strategische intellect, want moed is nooit roekeloos.

  Elk land bevat een legertje van pederasten aan de top.
  Gemakkelijk te controleren, gemakkelijk te ruimen indien nodig, niet bepaald dapper.
  Moet dit dan gedragen worden door slechts één Journalist in dit land?
  Lijkt me toch belangrijk te rapporteren, lijkt me toch oplages te goede te komen, als de kranten nog schokkender worden dan onze Micha!

Geef een reactie