THE DEVELISH MSM VACCINES-CONSPIRACY; THE FT EXPOSED PART 5, WITH GREETINGS TO PHILIPPE REMARQUE

CHRIS KLOMP GAAT HELEMAAL LOS OP MIJN YOUTUBE-KANAAL EN BLIJFT MAAR ROEPEN DAT HET ‘GOED GAAT’ MET DE MSM EN DAT ZE ‘MILJOENEN LEZERS’ HEBBEN TERWIJL DE WAARHEID IS DAT ZE DAGELIJKS DUIZENDEN LEZERS VERLIEZEN EN STEEDS MEER MENSEN HUN WEERZINWEKKENDE LEUGENS VOOR DE STAAT EN DE MACHT NIET MEER PIKKEN [het bewijs] * KLOMP ZAL MIJN YT-KANAAL NU WEL NIET MEER OP ZWART ZETTEN NU HIJ DAAR ZIJN NIEUWE UITLAATKLEP HEEFT GEVONDEN

2 Replies to “THE DEVELISH MSM VACCINES-CONSPIRACY; THE FT EXPOSED PART 5, WITH GREETINGS TO PHILIPPE REMARQUE”

  1. Noam Chomsky over de verstrengeling tussen de media en de macht: “Indien de media eerlijk waren, dan zouden ze zeggen : kijk dit zijn de belangen die wij representeren en dit is het referentiekader van waaruit wij naar de dingen kijken; dit is ons geheel van overtuigingen en streefdoelen. Dat zouden ze moeten doen, net zoals hun critici dat doen. Ikzelf bvb. steek mijn overtuigingen niet weg en dat zouden ook de Washington Post en de New York Times niet moeten doen. Maar ze doen het, want ze zijn verplicht om dat te doen : de schijn van evenwichtigheid en objectiviteit is een cruciaal onderdeel van de propagandafunctie. In feite gaan ze nog verder : niet alleen doen ze zich voor als evenwichtig en objectief, ze proberen zich voor te stellen als tegenstander van de macht, alsof ze subversief zijn, alsof ze kritiek geven op machtige instellingen en die ondermijnen … De academici spelen dat spel mee.”
    ( Uit een lezing getiteld “Media, Knowledge, and Objectivity,” 16 juni 1993)

  2. Het is: “voor psychopathocratieën en de macht.”

    Die hebben belang bij geschiedvervalsing en beïnvloeding, bij smerige en schadelijke (narcistisch de ‘alien mindset’ bevoordelende) manipulatie door handelen of nalaten, door verzwijgen of van de daken schreeuwen en door de wet naar de hand te zetten en willekeurig genadeloos met ijzeren hand toe te passen of te doen of er helemaal geen wetten bestaan: ‘The law does not apply to psychopaths’ immers.

    Staten zijn allang allemaal proactief (geniepig verholen/ruggestekerig) agressief overgenomen, net zoals alle pogingen van de mens om vooruitgang en verbeteringen te boeken ten behoeve van de mens (de NORMALE ‘mindset’)/een rechtvaardige menswaardige samenleving.

    Zonder psychopaten EERST uit te nemen, is dat dweilen met de kraan wijd open.

Geef een reactie