THE DONALD: ‘MSM ZIJN GROOTSTE VIJAND VAN DE VS!’ IDEM IN NEDERLAND, MET NAME DE TELEGRAAF

WE HEBBEN HET VAKER GEZEGD: ALS WE WILLEN OVERLEVEN MOETEN DE MSM KAPOT * GELUKKIG ZIJN WE HARD OP WEG, KIJK NAAR DE TOTALE ONDERGANG VAN CHRIS KLOMP * AL JAREN WORDEN ER GEEN BETROUWBARE CIJFERS MEER NAAR BUITEN GEBRACHT OVER DE MSM * OOK OP ONDERZOEK NAAR WAT NEDERLANDERS VINDEN VAN DE MSM IS EEN TOTAAL TABOE

Een paar weken geleden krijsten de MSM in de VS nog moord en brand omdat Trump de wereld ‘zou gaan verwoesten in een kernoorlog met Kim’; nu hij die dreiging via briljante en nooit vertoonde power-diplomatie uit de weg heeft geruimd is hij ‘een verrader die heult met dictators’ en de president ‘die de VS te grabbel gooit door zich uit te leveren aan een massamoordenaar’. Hier het hele verhaal met video’s. Naarmate Trump steeds steviger in het zadel komt te zitten, worden de aanvallen van de MSM smeriger en wanhopiger -waarmee ze hun eigen ondergang natuurlijk alleen maar weer versnellen. Het is een klassieke death spin die ons met grote vreugde vervult. In NL zien we hetzelfde: kijk naar het stuk hieronder uit de De Telegraaf over Rutte en de EU. Wie denkt de krant hiermee een dienst te bewijzen behalve de pp-elite? Dit is de death spin van De Telegraaf: ‘officieel’ een krant van ‘het volk’ en de ‘gewone man’ maar in werkelijkheid een wapen in handen van de elite die deze gewone man kapot wil maken en wil verkrachten! Nu weer zo’n voorbeeld: OPCW bevestigt gebruik Sarin in Syrie. De eerste zin: De Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) heeft bevestigd dat in maart vorig jaar zeer waarschijnlijk het zenuwgas sarin is gebruikt in de Syrische stad Ltamenah. En dat terwijl iedereen al weet dat het ‘gebruik van gifgas’ door Assad tegen zijn eigen volk so wie so al een hoax is! Kansloze waanzin. En dan hebben we het nog niet eens over de wijze waarop deze krant de sado-moordenaars van Justitie beschermt zoals in hun ‘verslaggeving’ van de proces Anne Faber. Wij denken dat het niet lang meer duurt voordat de mensen van De Telegraaf zullen moeten vluchten. In the meantime: steun deze site en de waarheid en maak een bedrag over op de rekening van de Stichting van Micha! Het water staat ons na aan de lippen!

Eén reactie op “THE DONALD: ‘MSM ZIJN GROOTSTE VIJAND VAN DE VS!’ IDEM IN NEDERLAND, MET NAME DE TELEGRAAF”

  1. De totale ondergang van Chris Klomp? Dat is vreemd, ik zie die Klomp anders praktisch iedere dag publiceren bij een grote krant en zelfs geld verdienen met Twitter. Dat is nog eens wat anders dan bedelen om donaties, lijkt mij.

Geef een reactie