THE ENDGAME: DAPHNE CARUANA, DE BENDE VAN NIJVEL, JFK, 9-11, MH 17, LAS VEGAS EN GLADIO, THE DEEP STATE STAAT OP INSTORTEN

EXTRA: WANNEER WORDT DE TWEEDE KAMER ‘BIJGEPRAAT’ OVER DE BEVINDINGEN VAN DE VIER NEDERLANDSE ‘FORENSISCH DESKUNDIGEN’ VAN HET NFI INZAKE DE MOORD OP DAPHNE? * ZIJN DEZE ‘DESKUNDIGEN’ AL TERUG OP HET HONK IN RIJSWIJK? OF ZITTEN ZE NOG BIJ DE PAUS?

LAATSTE NIEUWS: DUIZENDEN DEMONSTRANTEN IN LA VALETTA TEGEN MOORD OP DAPHNE DOOR DE NWO: The demonstrators were marching through the streets, carrying banners that quoted the last words the journalist ever wrote in her blog: “There are crooks everywhere you look now. The situation is desperate.”

DAPHNE CARUANA WERD VERMOORD OMDAT ZIJ OP HET PUNT STOND DE DEEP STATES EN DE NWO DE FINAL PUSH TE GEVEN DE AFGROND IN * THE TIMING SAYS IT ALL: BENDE VAN NIJVEL BLIJKT DE DEEP STATE, JFK IS VERMOORD DOOR THE DEEP STATE, DE MH 17 IS NEERGEHAALD DOOR THE DEEP STATE EN 9-11 IS NATUURLIJK OOK HET WERK VAN DE NWO * ALS OOK ONTHULD ZOU WORDEN DAT GLADIO EEN GROTE DEEP STATE-OPERATIE IS, ZOU DE VAL VAN DE NWO ONVERMIJDELIJK ZIJN GEWORDEN * DEZE MOORD WAS ZO BELANGRIJK VOOR DE NWO, DAT ZELFS DE PAUS ZICH ERMEE IS GAAN BEMOEIEN

[wp_ad_camp_1]

Onthullingen in zaak Bende van Nijvel: Belgie zal te klein zijn. Aldus een grote kop gisteren in De Telegraaf. Complete paniek bij de NWO en de MSM omdat Trump op het punt staat de laatste geheime documenten vrij te geven over de moord op JFK. Marcel Gelauff ziet werkelijk groen en geel van angst: Trump staat ontsluiting geheime ‘John F. Kennedy-files’ (let op de aanhalingstekens!) toe’. Het merendeel van de documenten is van de FBI en CIA huilt Gelauff, Nee sukkel, de documenten zijn van het Amrikaanse volk! Ongetwijfeld zal worden aangetoond dat de moord op JFK een ‘complot’ was van de deep state, precies zoals nu is onthuld inzake de Bende van Nijvel. En zal worden onthuld over MH 17, 9-11 en tientallen (honderden?) andere ’terroristische aanslagen’: het is allemaal gebeurd minimaal met toestemming van de zittende regeringen en maximaal met actieve betrokkenheid zoals het geval is bij het kabinet-Rutte met de moord op bijna 200 Nederlanders in de MH 17-crash, al blijft de NWO tot de dag van vandaag proberen om de Russen verantwoordelijk te houden voor het neerhalen van het vliegtuig met steeds weer nieuw ‘bewijs’.

Midden in deze waarheids-tsunami wordt Daphne Caruana opgeblazen en maakt headlines wereldwijd -zelfs de Paus bemoeit zich met de affaire. Timing is de belangrijkste sleutel tot het vinden van anwtoorden in de journalstiek: waarom gebeuren die dingen juist op het moment dat ze gebeuren en waarom niet op een ander moment? We kunnen hier wel met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat Daphne is vermoord door de deep state omdat ze te dicht bij de waarheid kwam over Gladio/B. Gladio/B is in feite de opmaat naar de derde wereldoorlog zoals beschreven in de Protocollen van de Wijzen van Zion en door Albert Pike: de grote confrontatie tussen de Islam en het westen die the world as we know it moet verwoesten. De grote kick off voor het werk van Gladio/B was natuurlijk 9-11. Maar ook alle ’terroristische aanslagen’ van daarna met als dieptepunten natuurlijk die in Londen, Madrid en Parijs (en recent natuurlijk die in Las Vegas) waren het werk van Gladio/B. Obama moest vorig jaar belangrijke documenten vrijgeven over 9-11, maar toen wist de deep state de zaak nog te redden door het weglakken van alle cruciale passages en andere vormen van manipulatie en terreur. Anno 2017 is het weglakken van zinnen en hele pagina’s (een taktiek waarin ook Nederland excelleert) niet meer voldoende en moet worden overgegaan tot het ‘weglakken van mensen’, journalisten meestal. Hoeveel journalisten zullen nog worden ‘weggelakt’ voordat de deep states, de NWO en de mondiale PP-elites ten val zullen komen?

Eén reactie op “THE ENDGAME: DAPHNE CARUANA, DE BENDE VAN NIJVEL, JFK, 9-11, MH 17, LAS VEGAS EN GLADIO, THE DEEP STATE STAAT OP INSTORTEN”

  1. WOII ook en zeker Dresden. Dit laatste viel internationaal teveel op als volkomen (hoe je het ook bekijkt!) ijskoud krankzinnig en “moest” (volgens de ‘alien mindset’) dus worden gepsy-opt, waarbij “installateur” van de NAVO en CIA ‘Allen Dulles’ (enige tijd voor de moord op Kennedy door Kennedy ontslagen uit alle overheidsfuncties……..) aan het werk is gezet.

    Overigens laat de met -elkaar herkennende en ONDERLING het balletje toespelende- “gymnasium-psychopaten” van Condoleezza Rice, Henry Kissinger, Madeleine Albright, Donald Rumsfeld of Prins Bernhard kaliber bevolkte ‘deep state’ kenmerkend geen duidelijke of eenduidige ‘paper-traces’ na van hun ‘pure evil’ aansturende betrokkenheid.

    Zo gemakkelijk zal het dus niet zijn: ‘Psychopaths do not go down easy’.

Geef een reactie