5 Replies to “THE ‘OWL OF MINERVA’ FROM MR. BAUDET HAS FLOWN DIRECTLY TO BRUSSELS”

  1. Ik kan het niet eens uitkijken, een filmpje zoals dit. Man, man, man, ga eens wat aan je engels doen, want dit doet echt gewoon zeer aan je oren. Je woont nota bene in een engelstalig gebied, praat jij nooit met mensen of zo?

  2. Stemmen dat is zaken doen met terroristen en kiezen uit één van de vele soorten van de aangeboden poep. Het FvD is poep. Ik wist dat vóórdat het FvD werd opgericht omdat ik al enige tijd daarvoor goed onderzoek heb gedaan naar de collusie tussen de mainstream-media, de banken en de politiek. Waarbij deze volgorde niet toevallig is gekozen: zij geeft de werkelijke machtsverhoudingen van boven naar onder weer.

    1. Ook als je het niet eens was met het gedachtengoed van Pim Fortuin: na de moord op Fortuin had natuurlijk niemand meer naar de stembus moeten gaan. Helaas zien verreweg de meeste mensen niet in dat de moord op Fortuin in de allereerste plaats de moord was op het laatste restje aan democratie in ons land. Nederland is een dictatuur van de bankenmaffia en in zo’n land gà je niet stemmen. Maar ik kan dat niemand zeggen. Want dan krijg ik ook nog naar mijn hoofd geslingerd “Nee Bosman, je moet wel gaan stemmen hoor. Anders mag je niet meepraten.”

      1. Iedereen moet zelfstandig leren nadenken en zijn eigen huiswerk doen. Als je je financieel kunt redden ben je vrij, kun je dat niet dan hebben ze je bij de strot. Kijk maar eens goed om je heen: niet de MSM, niet de banken of de politiek regeren ons. Het geld regeert ons. En we kunnen er NOOIT op stemmen of we dat willen of niet. Denk daar maar eens goed over na voordat je besluit om weer naar de stembus te sloffen.

Geef een reactie