5 Replies to “THE PEOPLE’S BOMB, TOTAL HELL IN EUROPA MET DANK AAN RUTTE, KONING WILLEM EN MARCEL GELAUFF”

 1. LS…

  Te veel eer voor de drie genoemden. Dit zijn slechts de lakeien, onderknuppels, voetvegen, hoeren van de echte satanische elite. U kent ze wel ?!

  1. PS…

   Oh ja Mark voor dat je weer goedkeuring geeft aan een aantal miljard hulp voor Turkije. Keur even de zwemvesten van de vluchtelingen ! Die zijn namelijk gemaakt van sponsachtig materiaal want dan zinken ze sneller. Of was dit juist de bedoeling Mark.

   Vuile kanker flikker

 2. Jaag dat politieke schorem toch het land uit. Laat ze vluchten naar hun vrienden in Amerika. En laat ze hun smerige kernwapens, hun banale vluchtelingenstroom en hun geperveteerde wettige betaalmiddel maar mooi meenemen. In Amerika zijn NAZI’s altijd van harte welkom.

  Het enige dat politici doen is het in omloop brengen en houden van een geperveteerd wettig betaalmiddel. Meer niet. Uit welbegrepen eigenbelang. Het zijn louche criminelen die geen geweten hebben.

 3. Ik wil niet eens meer weten wat de oorzaak is van het huidige politieke beleid. dat alle Europese landen despotisch worden geregeerd dat moet een ieder nu toch wel duidelijk zijn.

  Nogmaals mensen: verlos elkaar van deze schurken-regering. Het zijn misdadigers van de ergste soort. Geneigd tot alle kwaad en weinig goeds. Ze hebben inmiddels een enorme schade aangericht in de verhoudingen tussen de burgers en de overheid. Met bakken wordt het bijeengeharkte gemeenschapsgeld ongecontroleerd door dit vieze tuig de lucht in gesmeten. Jaar in, jaar uit.

  WÈG ER MEE !!!!!!

Geef een reactie