THE RETURN OF GOEBBELS; MH 17 IN HYSTERISCHE BBC-PRE-WAR-HITPIECE… THIS IS THE REAL THING

HORROR OP 2:39: DE DOOR MARK RUTTE GEOFFERDE 200 MH 17-NEDERLANDERS IN BBC OORLOGS-OPHITS-DOCU DIE MOET AFREKENEN MET DE ‘VREDESPRESIDENT’ TRUMP

DE BBC SPREEKT NU NIET LANGER VAN ‘THE HACKING OF THE ELECTIONS’ MAAR VAN ‘THE HACKING OF THE AMERICAN DEMOCRACY’

[wp_ad_camp_1]

De sfeer en de toon van deze horror-docu maken het meer dan duidelijk: oorlog is niet meer te vermijden. De enige hoop is op een wonder vanuit het Trump-kamp en/of vanuit het Amerikaanse leger dat wellicht zal weigeren orders uit te voeren die ook tot de vernietiging van de VS zullen leiden.

7 Replies to “THE RETURN OF GOEBBELS; MH 17 IN HYSTERISCHE BBC-PRE-WAR-HITPIECE… THIS IS THE REAL THING”

 1. The “American democracy” is trouwens de psychopathische ‘deep state’ (de naargeestige vrinden van corporate SS psychopaat Bernhard) die het tragisch lichtzinnige stemvee (verholen) totaal liefdeloos ziet als “leben unwertes Leben” en slechts misbruikt voor joyriding.

  Toevallig (!) verdwijnen weerzinwekkende, moreel debiele van prins Bernhard idolate massamoordenaars als Balkenende daar niet in een EBI, maar kunnen ze in die prins Bernhard versie “democratie” hun ruime huis van 1.150.000 Euro, contant afrekenen.

  Die verandering is dus inderdaad omineus, want dergelijke prettige psychopathische projecten mogen uiteraard niet gedwarsboomd worden.

  Vandaar dit waarschuwende walgelijke product van de Britse (psychopaten)staatszender.

 2. Verder is zeker dat psychopaten proactieve vijanden van de mens zijn en hun ‘dead inside’ existentie op hun omgeving willen projecteren.

  Dat kunnen ze alleen verholen onder een charmant en levendig/biologerend sprankelend masker (’the mask of sanity’) en onder allerlei liefdevolle dekmantels doen.
  Als iemand hun ware aard ineens helemaal doorkrijgt, worden ze namelijk ter plekke “brullend aan stukken gescheurd” ofwel gelyncht.
  En dat kunnen ze logisch berekenen.

  De optelsom van ware krankzinnigheid….nu eenmaal…….

 3. Dit is een perfect voorbeeld van een karaktermoord. Deze docu is zo sneaky. Alles druipt van het voeden van een WOIII met Rusland. Uiteraard zonder een spat aan bewijs. Shame on you BBC!

Geef een reactie