THE STORY OF THE CENTURY: THE BEER BREWING COMPANY AND THE PEDOPHILE MONSTER ON HIS HORROR-ISLAND

EXTRA LAATSTE NIEUWS: DE ‘JEFFREY EPSTEIN’ VAN DEN HELDER LAAT HET MUSEUM VAN ROB SCHOLTE SLOPEN TERWIJL ALLE RECHTZAKEN NOG LOPEN (WAAR HIJ OP VERLIEZEN STAAT) EN HIJ IN FEITE DEMISSIONAIR IS -ZELFS AL BENOEMD IN GRONINGEN! * WAT DOET DE ADVOCAAT VAN ROB SCHOLTE HIERMEE? AANGIFTE TEGEN SCHUILING WEGENS EIGENRICHTING?

correction: on 2:19 I talk about the ‘wife’ of Prince Bernhard; this has to be the ‘daughter’

11 Replies to “THE STORY OF THE CENTURY: THE BEER BREWING COMPANY AND THE PEDOPHILE MONSTER ON HIS HORROR-ISLAND”

 1. Dus volgens speurneus Micha heeft prins Bernhard de ontvoering van Freddy Heineken geregeld, iets met wraak ofzo. Ik zag trouwens Rutger Hauer (die immers in de film over de ontvoering Heineken speelde) nog voorbij komen toen je als een echte journalist zat te scrollen Micha. Zou het kunnen dat Hauer pas door de Demmink squads is vermoord omdat-ie dit wilde onthullen? Hier kun je weer een week mee vooruit qua vage verhalen! Oh nee, morgen gaat de site op zwart en ga je desnoods biertjes tappen om in je levensonderhoud te voorzien. Ik heb nu al medelijden met de kroegtijgers die jouw verhalen aan moeten horen.

  1. De contacten tussen Trump en Epstein zijn extreem goed onderzocht en er is NIETS gevonden wat wijst op foute dingen. Hij is bijvoorbeeld NOOIT op pedo-island geweest. Dat geldt NIET voor al die andere namen!

   1. Dus eigenlijk net als bij Demmink, waarbij na jaren onderzoek (zelfs de Tipp-Ex in zijn agenda is onderzocht) vast kwam te staan dat hij nooit meer in Turkije was geweest.

   2. “In 2016 a “Jane Doe” filed a lawsuit charging Donald Trump with “a savage sexual attack” in 1994, in Epstein’s house, when she was 13. The lawsuit included witness corroboration of her account that she was raped by both Epstein and Trump. The lawsuit was dropped days before the November election after the claimant had been threatened.“

 2. Die nijvere deep cover (in het licht der schijnwerpers) SS’er (en bovendien psychopaat) Bernhard duikt toch maar overal op waar een fluïdum van ‘pure evil’ in de lucht hangt:
  Dresden, de ultracentrifuges voor Iran, de Lockheed Affaire, Bilderberg, het moordlustig afslachten van dierenpopulaties in o.a. Italië en Afrika enz. enz…….en nu dit weer.

 3. De domheid van Micha is weer legendarisch. Een boekje met adrescontacten is voor hem al bewijs. Micha Kat had kinderporno op zijn website, ergo ieder contact van Kat is een pedofiel. Zijn ouders dus ook. En wat opvalt: waarom noemt Kat nergens dat Trump in het boek staat? Wast hij hier een pedo wit?

Geef een reactie