4 Replies to “THE TOTAL COLLAPSE IS NEAR: MICHA RICHT ZICH TOT HERMAN BOLHAAR”

 1. Misschien zijn er bezoekers die in deze onzin trappen en vervolgens tot donatie overgaan ………….want Kat heeft natuurlijk wel erg zijn best gedaan met een gebakkenlucht ………kom laten we 40 euro over maken.

 2. de heilige filmpjes van Kat, waar denkt Kat dat hij credits heeft opgebouwd dat het OM uberhaupt naar zijn filmpjes zou kijken.

  Ik stel me voor dat Koen Voskuil nog wel de aandacht krijgt in een filmpje, maar onze zwetskoning Kat is uitgerangeerd.

 3. De kans is dus (zonder psychopatentest voor openbare dienst en bestuur!!!) veel groter dat MK door deze “bovenmenselijke” perverse heersers wordt veroordeeld, met een internationaal opsporingsbevel wordt opgepakt en in de PB BV gevangenis zal belanden.

  Terwijl de MSM schaamteloos in de rondte tettert dat een jammerlijk dolgedraaide, beweerdelijke (!) journalist eindelijk zijn gerechte gevangenisstraf moet uitzitten.

 4. Zoals gezegd, PB BV is (op bijzonder gruwelijke en ondenkbare wijze) medeplichtig aan horror-crime onder dekmantel van oorlog “Dresden”.
  Daarmee is alles omtrent de aard van PB BV gezegd.

  Zo’n aangepaste/gecompenseerde onder diverse “liefdevolle” dekmantels verholen SS-staat, dient dus niet land en volk, maar de bastaards van Oranje e.d. (ware vorsten naar het begrip van Machiavelli) en het overig (moreel) canaille van de eerste soort dat daar is aangesteld, staan in werkelijkheid LIJNRECHT TEGENOVER land en volk.

  Het zijn perverse (onverbeterlijke want diep persoonlijkheidsgestoorde) VIJANDEN (van het menselijk geslacht) zoals op HDR en door A. Jones terecht wordt opgemerkt en eerder door Filips II, de zoon van keizer Karel V.

Geef een reactie