THE TURNING POINT: MICHA GAAT HET OM DAGVAARDEN NA JARENLANGE TERREUR

EEN SERIE VAN TELEFOONGESPREKKEN EN BRIEVEN HEEFT DE TOP VAN HET OM NIET KUNNEN DOEN KEREN VAN HUN HETZE TEGEN MICHA WAARIN TIENTALLEN ONRECHTMATIGE DADEN EN DELICTEN WERDEN GEPLEEGD EN HET OM ZICH NIET MEENDE TE MOETEN HOUDEN AAN WETTEN, REGELS EN WAARBORGEN * NU IS HET MOMENT DAAR DAT HET OM ZELF VOOR DE RECHTER KOMT TE STAAN * STEEN DES AANSTOOTS: DE VEXATOIRE SIGNALERING VAN MICHA OM ZIJN DNA TE STELEN EN OM HEM ALDUS TE KUNNEN KOPPELEN AAN EEN MOORD EN TE ‘JASPER-ESSEN’

[wp_ad_camp_1]

Lees dna-brief de brief van Micha’s advocaat die vandaag uitgaat naar de leiding van het OM te Den Haag. Het is triest dat het zo ver heeft moeten komen, maar wij hebben er werkelijk alles aan gedaan het OM te wijzen op de hysterische wijze waarop de zowat de halve capaciteit van de organisatie besteden aan het vervolgen van journalist Micha Kat die niets meer deed dan het vervullen van zijn journalistieke en maatschappelijke plicht. Nu moet de samenleving opnieuw tienduizenden euro’s ophoesten voor de advocaat die namens het OM moet gaan volhouden dat het in het belang van de Nederlandse samenleving is dat Michaatje Kat in de DNA-databank komt zodat er op elk door Demmink cs. gewenst moment een ‘100% match’ kan worden gerealiseerd. Ja mensen, we maken er maar een horror-operette van want ZO TRIEST is het inmiddels gesteld met onze ‘vervolging’!!! God bless en pray for us en stort een bijdrage op de rekening van onze stichting, nog altijd op te vragen via drsmkat@yahoo.com.

Eén reactie op “THE TURNING POINT: MICHA GAAT HET OM DAGVAARDEN NA JARENLANGE TERREUR”

  1. Binnen de systemen van USA/GB vazalstaat psychopathocratie PB BV, stuit je uiteindelijk op de 2 + 2 = 5 logica van de fundamentele leugenaar en seriemoordenaar (medeplichtig aan Dresden, Golfoorlog 2 etc.etc.).

    Als je het OM gaat dagvaarden stuit je daar al heel snel op……vermoedelijk.

    Via de “ridders van de democratische rechtsstaat” die tot meerder heil van PB BV “werken als een demon”, kun je niets zinnigs bereiken uiteraard.

Geef een reactie