THE ULTIMATE KAKISTOCRACY: HILLARY CLINTON

REEDS AAN HET BEGIN VAN HAAR CARRIERE WERD HILLARY CLINTON EXPOSED ALS PATHOLOGISCH LEUGENACHTIG EN ZIEKELIJK MACHTSGEIL: DAAROM WORDT ZIJ DE EERSTE VROUWELIJKE PRESIDENT VAN DE VS * NOOIT EERDER ZOVEEL SCHANDALEN, ZOVEEL LEUGENS, ZOVEEL FRAUDE, ZOVEEL DODEN: DIT IS THE UTLIMATE KAKISTOCRACY, RULE BY THE MOST WICKED AND THE MOST EVIL * IN NEDERLAND HEBBEN WE MARK RUTTE EN JORIS DEMMINK


[wp_ad_camp_1] Denk je dat je met de Bushes en Obama alles gehad hebt, krijg je dit. Dit is een must watch docu en als je hem hebt uitgekeken weet je: er is maar een reden dat Hillary de nieuwe president van de VS wordt en dat is dat elke cel in haar lichaam is geprogrammeerd op list, macht en bedrog. Verbijsterend is de steun die ze blijft houden van de MSM wereldwijd (al helemaal in Nederland). Maar spannend wordt het even zo goed: gaan de schandalen en de leugens Hillary alsnog nekken of wordt ze op het gouden Bilderberg-schild het Witte Huis ingedragen?

8 Replies to “THE ULTIMATE KAKISTOCRACY: HILLARY CLINTON”

 1. Betreft de Amerikaanse pedocriminele achtergronden, ben ik toch meen ik beter op de hoogte dan Micha.

  Maar om over dit onderwerp kort te wezen, Bill Clinton is een Rooms Katholiek die zich voor doet als Baptist, verkrachte vrouwen en belooft ze baantjes in zijn netwerken, welke vooral op Cocaïne handel zijn gebouwd, geïmporteerd vanaf Mena Arkansas. Bill Clinton is een Asset van de Jezuïeten van Georgetown, elke connectie die hij heeft met de Katholieken wordt weg gecensureerd. Vrouwen die niet met hem willen neuken worden vaak vermoord, ook lijfwachten die te veel weten worden vermoord. Bill verkracht ook jongens.
  http://whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.html

  Hillery heeft een vrij huwelijk met Bill, zoiets als Peter R de Vries met ze vrouw, maar Hillery is vooral een lesbienne. Als zij wint, dan is het absurde homohuwelijk in de VS dus niet meer tegen te houden. Ze gebruikt, net als de meeste Amerikaanse politici, seks slaven die gemaakt zijn met behulp van psychiatrie door de CIA (Catholic Intelligence Agency). Hilleries mishandelingen van sex slaven is gedocumenteerd door een van haar slachtoffers, Cathy O’Brien, ik zal eens kijken over die documentatie online is…
  http://www.scribd.com/doc/63957893/Cathy-s-Assault-by-Hillary
  Een uitstekende karakter schets.

  Ja zeg, deze planeet is wel echt erg gaar, dat zo iets als Hillery met de verkiezingen kan mee doen.

 2. Ja JB, logische en morele intelligentie gaan niet noodzakelijk samen.

  Psychopaten zijn moreel debiele, ‘pure evil’ energieke (vreesloze) kickzoekers en aannemelijk is, dat (dus) onder piloten het percentage psychopaten aanzienlijk hoger dan de gemiddelde (door deskundigen ingeschatte) 2-4% zal zijn. Schoolvoorbeelden zijn natuurlijk Paul Tibbets en….daar is ie weer: prins Bernhard.

 3. Dat de vliegers van onze Koninklijke Luchtmacht een snel verstand hebben staat buiten kijf. Maar dat betekent nog niet dat een snel verstand ook een diep verstand is. Want terwijl onze F-16’s op verzoek van Obama aanvallen tegen IS uitvoeren faciliteert diezelfde Obama de verkoop van Irakese aardolie waarmee IS haar oorlog financiert.

  Bron: Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

  De vraag is dus: hoe dom kan een vlieger van de Koninklijke Luchtmacht zijn?

 4. Vreemd/eigenaardig/bizar en kameleon-achtig carrière verloop:

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Andrée_van_Es

  ==============
  In 2001 werd ze op verzoek van het kabinet ingeschakeld bij de inburgering van Máxima Zorreguieta, de op dat moment toekomstige echtgenote van prins Willem-Alexander. Van november 2002 tot april 2004 was Van Es lid van de commissie-Dijkstal, die onderzoek deed naar de beloning en rechtspositie van politici en topambtenaren.
  Vanaf 19 november 2007 bekleedde de oud-PSP-er de functie van directeur-generaal Bestuur en Koninkrijksrelaties van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
  =================

 5. Sommigen zijn zo gevoelig voor de aberratie in het instinctief substraat, dat hun nekharen overeind gaan staan. Een waarschuwing die ze zelf meestal niet kunnen plaatsen.

  Ik had het nogal bij mijn eerste ontmoeting met Drs. A.Ch. (Andrée) van Es in de jaren ’70.

  Later was deze gladde altoos liegende gluiper ineens raar goede vrindjes met Tricks en Máxima aan het inburgeren.

  Is Hillary de Amerikaanse Van Es?

  Zat V. Es bij de PSP als BVD informant en waarom was ze gehuwd met Maarten van Traa. Liefde kan het immers niet geweest zijn in geval van…….

 6. RULE BY THE MOST WICKED AND THE MOST EVIL * IN NEDERLAND HEBBEN WE MARK RUTTE EN JORIS DEMMINK ………..

  en natuurlijk leugennaar Kat, die met ongeremde verzinsels zijn volgers donaties afhandig maakt.

 7. Micha, gaan we nog iets horen van het artikel dat je met de oud-Dutchbatter zou gaan schrijven? Jullie zouden nog contact hebben maar het is sindsdien oorverdovend stil geworden…

Geef een reactie