THERE IT IS! BRILJANTE IERSE JOURNALISTE GEMMA O’DOHERTY KOMT MET HET BEWIJS: COVID 19 BESTAAT NIET

WIJ GINGEN ALTIJD UIT VAN DE STELLING DAT COVID 19 EEN MIN OF MEER ‘GEWOON’ GRIEPVIRUS WAS EN DAT DE HOAX EN DE HYPE BESTAAN UIT DE WIJZE WAAROP DE MEDIA EN DE POLITIEK DIT ‘GEWONE’ VIRUS GEBRUIKEN OM HUN SATANISCHE AGENDA DOOR TE VOEREN * NU BLIJKT DAT ZELF HET HELE VIRUS EEN HOAX IS

3 Replies to “THERE IT IS! BRILJANTE IERSE JOURNALISTE GEMMA O’DOHERTY KOMT MET HET BEWIJS: COVID 19 BESTAAT NIET”

 1. De briljante journaliste blijkt natuurlijk weer gewoon een of andere ultrarechtse conspiracy nut, verbannen van Twitter en YouTube.

  Van haar claims blijft ook weer niks over

  It is a false conclusion and a misinterpretation of the Act to suggest that by refusing an FOI request for records proving the existence of SARS-CoV-2, the HSE admitted that the virus does not exist.

  https://www.thejournal.ie/freedom-of-information-request-covid-19-hse-does-not-exist-5312279-Dec2020/

 2. Waarom willen bijv. forensisch psychologen een psychopaat niet zelf (in “persoon”) spreken/onderzoeken.
  Omdat dat, i.t.t. patiënten met bijv. een gebroken pols, geen zin heeft: Je krijgt slechts leugens gestapeld op andere leugens en die weer gestapeld op andere leugens enz. enz. te horen.
  Zoals eerder hier geventileerd: Psychopaten blijven (voor de goegemeente lijken ze dus uiterst zorgvuldig en betrouwbaar) jengelen om bewijs, bewijs en nog eens bewijs….als je iets *tegen hen* hebt (en als je dat bewijs met grote moeite en inspanning inderdaad weet te leveren, wordt het, zoals *foute* “staats” rechters belangrijke getuigen gewoon weigeren op te roepen e.d., achteloos van tafel geveegd omdat ze er nooit werkelijk in geïnteresseerd waren), maar zelf hebben ze (uiteraard) geen enkel bewijs nodig, om hun *volslagen krankzinnige projecten* door te zetten.
  En let op: Iedere psychopaat als rechter, heeft de positie van een echte rechter ge-usurpeerd. Dat is op zich ook alweer uiterst schadelijk.

Geef een reactie