THERE WE GO: 19 DAGEN VOORDAT GRAPPERHAUS VOOR DE RECHTER KOMT WEGENS FRAUDE IN OPDRACHT VAN KPMG, BLAAST KPMG EINDELIJK DE HELE ACCOUNTANCY-BUSINESS OP

NIEUWE MONSTERLIJKE FRAUDE VAN KPMG IN ENGELAND DIE TIENDUIZENDEN MENSEN HUN BAAN KOST LEIDT THANS TOT EEN STERK AANZWELLENDE ROEP DE ‘BIG FOUR’ (KPMG, EY, DELOITTE EN PWC) EINDELIJK OP TE BREKEN EN EEN EINDE TE MAKEN AAN HET MEEST DESTRUCTIEVE OLIGOPOLIE UIT DE ECONOMISCHE GESCHIEDENIS * MICHA WEES BIJNA 10 JAAR GELEDEN AL OP DE ONGEKENDE CRIMINALITEIT VAN DEZE MAFIA-ORGANIATIES * KPMG ZIT OOK DIEP IN DE PEDOFILIE EN WORDT DAAROM BESCHERMD DOOR REGERINGEN EN RECHTERS * DE KPMG-FILES OP KLOL EN ROL LEZEN ALS EEN HORRORFILM

[wp_ad_camp_1]

There we go, in your face. De BBC kopte gisteren: Carillion collapse sparks break up call for ‘big four’. Dit bijna tien jaar nadat Micha met zijn boek Boekhoudfraude kwam (met Pieter Lakeman) waarin de mindboggling zwendel en criminaliteit van de ‘big four’ al in alle geuren en kleuren wordt beschreven. Ook achter dit monsterlijke verhaal stuiten we weer op de pedonetwerken: KPMG zit er diep in en dat maakt ze onkwetsbaar voor justitie. Gedurende decennia gingen dus honderden bedrijven failliet, verloren honderdduizenden mensen hun baan, omdat topmannen van de big four samen met mensen als Joris Demmink en Jan Wolter Wabeke (en hun evenknieen in andere landen) kleine kinderen verkrachtten en wellicht ook (zoals in het geval van Manuel Schadwald die verdween op een boot van een KPMG-partner) vermoordden. Met deze ‘leverage’ plunderden, zwendelden en bedrogen de ‘accountants’ van deze organisaties zonder enige schaamte te ondernemingen die aan hen waren toevertrouwd door ze miljoenen in rekening te brengen voor het naaien van hun secretaresses. Maar nu lijkt het kwartje eindelijk te vallen. De collapse van de Engelse onderneming Carillion dreigt namelijk de halve politiek mee te sleuren en tsja, als hun eigen positie in het geding komt ligt alles natuurlijk opeens heel anders. Dus wordt er nu ongekend fel uitgehaald naar Carillion-accountant KPMG en dus zelfs geroepen om het ‘opbreken’ van de big four in kleinere organisaties zodat meer concurrentie ontstaat. Delicaat is dat onze MinKlas Grapperhaus op 19 februari voor de tuchtrechter staat inzake opnieuw criminele zwendel van KPMG. Hier alle achtergronden.

4 Replies to “THERE WE GO: 19 DAGEN VOORDAT GRAPPERHAUS VOOR DE RECHTER KOMT WEGENS FRAUDE IN OPDRACHT VAN KPMG, BLAAST KPMG EINDELIJK DE HELE ACCOUNTANCY-BUSINESS OP”

  1. Kat maakt van een onderzoekje van de Financial Reporting Council natuurlijk weer meteen een ‘monsterlijke fraude’. Er staat zelfs niet in of KPMG uberhaupt verdacht wordt van strafbare feiten. Maar dat zal wel net zoiets zijn als denken dat je de Spaanse Zilvervloot hebt binnengehaald op basis van een tussenvonnisje.

  2. We moeten deze morele debielen (derhave ook extreem kortzichtigen en niets lerend van wat de goegemeente DENKT en voorgespiegeld krijgt, dat menselijke fouten zijn) echt GERICHT in de kippennek gaan grijpen, voordat de hele bliksemse boel eraan gaat als een “Dresden” op wereldschaal.

  3. tsja, als hun eigen positie in het geding komt ligt alles natuurlijk opeens heel anders.
    ——————-
    Daar zijn psychopaten 100% narcist voor…..niet dan!?

Geef een reactie