THERE WE GO: ADVOCAAT BART MOS WERKTE VOOR JORIS DEMMINK

OPRUIMEN EN UITMESTEN DIE HELE SMERIGE STINKENDE CORRUPTE KINDERVERKRACHTENDE FRAUDERENDE EN PLUNDERENDE ZWIJNENSTAL!

ALDO VERBRUGGEN WAS JARENLANG DE RECHTERHAND VAN DE CRIMINELE DEMMINK-ADVOCAAT MISCHA WLADIMIROFF EN WERKTE MET HEM AAN DE VERDEDIGING VAN DE KINDERVEKRACHTER * NU VERDEDIGT HIJ BART MOS * VERBURGGEN WAS DE MANAGING PARTNER VAN HET KANTOOR VAN WLADIMIROFF EN ALDUS VERANTWOORDELIJK VOOR DE COMPLETE GANG VAN ZAKEN

DAT MOS ZICH ALS AANGEVER IN EEN STRAFZAAK MOET LATEN BIJSTAAN DOOR EEN ADVOCAAT EN DAN NOG WEL EEN DEMMINK-ADVOCAAT SAYS IT ALL! * ZIT DEMMINK ZELF ACHTER DE HELE ‘DOODSBEDREIGING-HOAX’?

[wp_ad_camp_1]

In april 2015 werd Mischa Wladimiroff door de tuchtrechter veroordeeld voor zijn bijstand aan Joris Demmink. Het was niet de eerste keer dat de opgeblazen landjonker -die door de veroordeling de Balie verliet met pek en veren overdekt- tegen de lamp liep. Zijn complete loopbaan is een aaneenschakeling van zwendel en diefstal. In dit artikel berichtten we hoe hij namens criminelen pedo-rechters chanteerde tegen een vorstelijke beloning. Maar nu het nieuws: wie was al die jaren zijn rechterhand en gedurende vier jaar zelfs zijn ‘baas’? Juist: de advocaat die thans Bart Mos bijstaat in de zaken tegen Micha! Vlak voor de ontluisterende veroordeling van Wladimiroff nam Verbruggen de benen om onderdak te vinden bij Houthoff Buruma, het kantoor van De Telegraaf. Thans is hij ook daar weer vertrokken. Maar bij blijft Mos dus bijstaan. Stront zoekt stront op. Het was onder ‘leiding’ van Verbruggen dat Mos samenspande met het OM in de ‘doodsbedreigingszaak’ tegen Micha waarvan we opnames in handen hebben gekregen. Wij kunnen dit allemaal niet zelf verzinnen, we kunnen er alleen over berichten.

4 Replies to “THERE WE GO: ADVOCAAT BART MOS WERKTE VOOR JORIS DEMMINK”

 1. “NU VERDEDIGT HIJ BART MOS”.
  Foutje Micha, niet Bart staat terecht en is veroordeelt maar jij bent de aangeklaagde.

  Zoals Chris al zei: Plotter liegen in twee zinnen minstens drie keer!

  1. ” “NU VERDEDIGT HIJ BART MOS”.
   Foutje Micha, niet Bart staat terecht en is veroordeelt maar jij bent de aangeklaagde.
   Zoals Chris al zei: Plotter liegen in twee zinnen minstens drie keer!”

   Mispoes!

   Hee poesmis ben je er weer???

 2. Wat psychopaten doen verzin je niet inderdaad.

  Ik meen me trouwens te herinneren dat het jonkheer predikaat van de Wladimiroffs net zo nep is als de adellijkheid van de Onranjes, die er hun hand voor in het vuur steken.

  Soort zoekt soort lijkt me.

 3. Het kaartenhuis begint in elkaar te storten en het lijkt wel alsof alles steeds sneller gaat. Hoe lang zouden ze dit nog toelaten voordat ze met keihard geweld ingrijpen. Wat zal er morgen weer boven komen drijven in de Demmink beerput.

Geef een reactie