THERE WE GO: BRETT KAVANAUGH IS NU AL EEN PEDOFIELE CHILD MOLESTER -DE VOLKSKRANT ZWIJGT NOG

LEES OOK HET STUK OP GATEWAY PUNDIT * ALS ER NU NIET SNEL WORDT INGEGREPEN, IS HET EINDE VOOR KAVANAUGH EN EINDE VOOR DE DEMOCRATIE WERELDWIJD * IEDEREEN DIE NIET MEEGAAT MET DE AGENDA VAN DE NWO LIJKT VOLKOMEN VOGELVRIJ

SATANIC OVERDRIVE: DE PEDOFIELEN EN DE KINDERVERKRACHTERS BESCHULDIGEN HUN VIJANDEN PRECIES VAN DATGENE WAARAAN ZE ZELF SCHULDIG ZIJN * DIT IS DE CENTRALE LEERSTELLING VAN HILLARY’S EN OBAMA’S LEERMEESTER SAUL ALINSKI

Brett Kavanaugh testified the other day that he might never coach girls’ basketball again. He shouldn’t – at least not until further investigation has concluded. The U.S. Senate may yet confirm Kavanaugh to the Supreme Court, but he should stay off basketball courts for now when kids are around.

12 Replies to “THERE WE GO: BRETT KAVANAUGH IS NU AL EEN PEDOFIELE CHILD MOLESTER -DE VOLKSKRANT ZWIJGT NOG”

 1. “IEDEREEN DIE NIET MEEGAAT MET DE AGENDA VAN DE NWO LIJKT VOLKOMEN VOGELVRIJ”

  Die was toch verslagen? Met alle respect, maar u praat zichzelf nu al sneller tegen dan ik had verwacht. Niet echt journalistiek verantwoord volgens mij. Maar ik zal het wel weer verkeerd begrijpen?

   1. Ah zo. Misschien goed om dat er de volgende keer even bij te zetten. Nu kwam het wat vreemd over. In militaire zin denk ik trouwens niet dat dat uw NWO zal worden verslagen, net zoals bijvoorbeeld de nazi’s in feite nooit zijn verslagen.

    Overigens begrijp ik dat de democraten = deep pedo state = nwo. Maar hoe kan het dan dat George W. Bush Jr. in zijn tijd als president ook als eens de NWO heeft geopperd in een speech? Hij is/was toch echt een republikein bij mijn weten.

    1. Je hebt de anti-Trump en de pro-Trump Republikeinen. De eerste groep vormen samen met de democraten de pedo-deep state. Opvallend is wel dat president Bush zich nu hard maakt voor Kavanaugh. Dat heeft er vermoedelijk mee te maken dat hij nu buiten de macht staat en zijn hart/gevoel meer kan laten spreken.

     1. Dat klinkt heel logisch.

      Echter, wat nou als Bush preekte voor de NWO van de Republikeinen? Immers wil toch bijna iedereen, en dus beide partijen van één van de machtigste landen, de wereld naar zijn of haar ideaal scheppen. Je ziet nu al hoe de wereldorde langzaam veranderd onder Trump, en wie de geschiedenis bestudeerd ziet dit regelmatig gebeuren.

      Kortom, is er eigenlijk wel sprake van dé ‘nwo’? Ik denk niet als je het zo noemt, maar wel als je specifiek uitgaat van één groep. Voor u is dat de ‘deep pedo-state’, voor anderen is dat de ‘deep pedo vrouwen verkrachtersclub’ en voor weer een ander de milieu-maffia (of het tegenovergestelde daarvan). Het is maar net met welke kant je jezelf het meest verbonden voelt/staat.

 2. paar tienerjongens die in de rij staan voor een meisje. Het meisje bepaalt wat ze doet en waar haar grenzen liggen. De hoofdpersoon slaat een flater en denkt dat hij blind wordt omdat het zaad in zijn ogen komt. Geen daders, geen slachtoffers, alleen stuntelende, onzekere tieners
  —————-
  In hun jeugd leert gij hen kennen…..

  Dit is ABNORMAAL/DEVIANT/PROMISCUE gedrag.

  1. Dit is een roman, geen zedenpreek. De hoofdpersoon beschrijft een realistische situatie, in fictie natuurlijk. Dit boek was in de jaren zestig al taboedoorbrekend, en dat is het nog steeds, gezien de hysterische reacties op Kavanaugh en zijn vermeende seksuele wangedrag. Amerikanen zijn een door en door preuts volk, het wordt tijd dat ze een gezonde verhouding tot seksualiteit ontwikkelen. Maar ik vrees dat dat nog lang op zich laat wachten.

 3. De Amerikanen hebben last van massahysterie. Ik adviseer om Portnoy’s Complaint voor te lezen op nationale televisiekanalen. Philip Roth beschrijft hierin een soort ‘gang sex’ van een paar tienerjongens die in de rij staan voor een meisje. Het meisje bepaalt wat ze doet en waar haar grenzen liggen. De hoofdpersoon slaat een flater en denkt dat hij blind wordt omdat het zaad in zijn ogen komt. Geen daders, geen slachtoffers, alleen stuntelende, onzekere tieners. En niemand is schuldig. Ik heb zelden zo’n hylarische roman gelezen.

Geef een reactie