THERE WE GO! DE EU ZINKT ALS DE TITANIC AS WE SPEAK! WE WINNEN OP ALLE FRONTEN!

IN EEN LAATSTE EN WANHOPIGE POGING HET ‘IMPERIUM’ IN STAND TE HOUDEN WILLEN DE BILDERBERGERS NU EEN ‘EUROPEES LEGER’ OPRICHTEN OM IEDEREEN DIE ZICH VERZET TEGEN HET VIERDE RIJK NAAR DE ANDERE WERELD TE HELPEN * DE VRAAG IS NU: IS DE TITANIC AL GEZONKEN ALS RUTTE AAN BOORD STAPT OF ZINKT RUTTE MEE?

TERWIJL HET VERENIGD KONINKRIJK IN EEN CHAOS VERZINKT DIE NOG NOOIT IS VERTOOND IN ZIJN GESCHIEDENIS -EN DAT ALLEMAAL ALS GEVOLG VAN DE DICTATORS IN BRUSSEL DIE HUN ‘IMPERIUM’ TEGEN ELKE PRIJS IN STAND WILLEN HOUDEN- ZINKT OOK ZWEDEN NAAR DE BODEM VAN DE EU-OCEAAN * DE ITALIAANSE ‘POPULISTEN’ ZETTEN HUN HEROISCHE VRIJHEIDSSTRIJD MET KRACHT DOOR * MERKEL IS AL UITGESCHAKELD EN MACRON STAAT OP VALLEN * HONGARIJE, POLEN, TSJECHIE EN SLOWAKIJE HEBBEN EEN ANTI-EU GROEP GEVORMD * OOK IN SPANJE RUKKEN DE ‘POPULISTEN’ STEEDS VERDER OP

3 Replies to “THERE WE GO! DE EU ZINKT ALS DE TITANIC AS WE SPEAK! WE WINNEN OP ALLE FRONTEN!”

  1. Psychopathische projecten eindigen uiteindelijk steevast (!) in ROKENDE PUINHOPEN.

    Proactief hè: Psychopaten ZIJN (!) kernkrankzinnige moordenaars, dieven/uitpersers en leugenaars.
    Ook als ze de naam “Van Oranje” gestolen hebben, of als Smid het “von” van Amsberg of Zur Lippe Biesterfeld heten.

  2. Och, och. Burgeroorlog weer voorbij? Rutte en Demmink weer veilig? Totale escalatie VS over? NWO toch niet down? Hef jezelf op, Kat. Zelfs je glazen bol is stuk.

  3. Dat “winnen op alle fronten” waar jij het al jaren over hebt, maakt dat nog veel indruk op jouw volgelingen, denk je? Of zou het wel eens zo kunnen zijn dat jouw grootspraak vanaf een schimmelig stapelbedje in een derderangs jeugdherberg in Ierland misschien een hééél klein beetje aan overtuigingskracht verloren heeft?

    Hoe dan ook; jouw komst naar Nederland om deze winst grootschalig te vieren zal nog wel een tijdje op zich laten wachten, nietwaar?

Geef een reactie