THERE WE GO: GOOGLE HANTEERT EEN BLACKLIST VAN ‘GEVAARLIJKE’ MENSEN DIE MOETEN WORDEN VERWIJDERD VAN HUN TERREINEN…. NET ALS….. MARCEL GELAUFF!!

TE VERBIJSTEREND VOOR WOORDEN: DE CORRUPTE NWO-MEDIA ZOALS GOOGLE EN DE NOS WERKEN MET ZWARTE LIJSTEN VAN MENSEN DIE MOETEN WORDEN GEWEERD * ALEX JONES STAAT OP ZO’N BLACKLIST VAN GOOGLE * MICHA ONTDEKTE REEDS IN 2012 DAT HIJ OP DE ZWARTE LIJST VAN GELAUFF STOND TOEN HIJ WAS UITGENODIGD DOOR POWNED OP HET NOS-TERREIN * DEED GELAUFF ZIJN LAATSTE AANGIFTES TEGEN MICHA UIT WRAAK VOOR DE EXPOSURE VAN ZIJN BLACKLIST EN ZIJN VERGEEFSE POGING DE UITZENDING TE SABOTEREN CQ. CENSUREREN EN HEEFT MICHA DAAROM 6 MAANDEN AAN ZIJN BROEK?

Toen Micha het artikel op Infowars las over de zwarte lijst van Google met namen van mensen die te veel waarheid verondigen en dus moeten worden geweerd uit de kantoren van de leugen-media, kreeg hij subiet een deja-vu. Het was immers in oktober 2012 dat de NOS Micha probeerde de toegang te ontzeggen tot de studio’s van Powned voor een opname van het programma Echte Jannen. Jan Roos moest alles uit de kast halen de uitzending door te laten gaan. Hier het stukje hierover dat Micha destijds schreef op KLOL. Op het moment van de uitzending van Echte Jannen had Gelauff reeds aangifte gedaan tegen Micha wegens doodsbedreiging -waarvan Micha was vrijgesproken. Hoe ziek moet je zijn om daarna Micha nog eens op een blacklist te plaatsen en te proberen een uitzending waarin hij de gast is te saboteren? Wat zegt dat over de mens Gelauff? Maar het wordt nog mooier, want enkele jaren na deze uitzending doel Gelauff opnieuw aangifte tegen Micha, nu wegens laster en smaadschrift omdat Micha het gore lef had op te schrijven dat hij ‘banden onderhoudt met pedonetwerken’. Thans lijkt Gelauff met Demmink en de rechterlijke macht te hebben afgesproken (maar hij heeft ‘geen banden’ hoor!) Micha niet meer te laten ontsnappen want hij krijgt in eerste aanleg maar liefst 10 maanden onvoorwaardelijk aan de broek waarbij werd gemotiveerd dat ‘Micha al jaren in conflict ligt met Gelauff en de confrontatie zoekt…’ In hoger beroep werd dit teruggebracht tot 6 maanden, niet omdat Micha ‘minder schuldig’ zou zijn, maar omdat de zaak zo lang voortsleept… Micha’s advocaat Thijs Stapel had van Gelauff en Demmink (maar die twee hebben niets met elkaar te maken hoor!) een verbod opgelegd gekregen Micha inhoudelijk te verdedigen. Geen woord van Stapel dus over de zwarte lijst van Gelauff en zijn pogingen de uitzending van Echte Jannen te censureren. Geen woord ook over de andere aangiftes van Gelauff tegen Micha en de vrijspraak wegens doodsbedreiging. En al helemaal geen woord over de containers aan bewijs voor Micha’s stelling dat Gelauff en Demmink wel degelijk samenwerken. Thans ligt deze zaak bij de Hoge Raad die de eerste cassatie van Micha, die in de zaak-Bart Mos, reeds weigerde te behandelen.

Eén reactie op “THERE WE GO: GOOGLE HANTEERT EEN BLACKLIST VAN ‘GEVAARLIJKE’ MENSEN DIE MOETEN WORDEN VERWIJDERD VAN HUN TERREINEN…. NET ALS….. MARCEL GELAUFF!!”

  1. Het is wat met die schier oneindige macht van Joris en Marcel. Zorgen ze er ook voor dat het je maar niet lukt om bij RT aan de slag te gaan? Of verwacht je dat dat toch wel een keer lukt als je maar genoeg anti-Clinton-stukjes tikt?
    Doe de groeten aan Patrick!

Geef een reactie