THERE WE GO: KOEN SCHUILING IN ZIJN EIGEN RAAD EXPOSED ALS PEDOFIEL

ER IS NOG VEEL MEER BEWIJS DAT ZAL LOSKOMEN ALS SCHUILING OPNIEUW DE KETEN KRIJGT OMGEHANGEN * SCHUILING VIA ZIJN ADVOCATEN TEGEN MICHA: ‘DIT ZIJN KRANKZINNIGE BESCHULDIGINGEN ZONDER ENIGE GROND DIE GEEN ENKEL DOEL DIENEN!’ * WAT GEBEURT ER DE KOMENDE DAGEN/WEKEN IN DEN HELDER?

8 Replies to “THERE WE GO: KOEN SCHUILING IN ZIJN EIGEN RAAD EXPOSED ALS PEDOFIEL”

 1. Met alle respect, maar ik hoor hier meer speculaties/suggesties dan bewijs met een zweem van bedreiging: Ik leg een verklaring neer met een vage inhoud bij een notaris (waarom niet bij de politie? Of een andere plek?), dus.. . En dan niets.

  Overigens, mocht iemand inderdaad pedofiel of iets zijn dan is dat natuurlijk hartstikke fout en moet dit worden aangepakt. Maar zonder keihard bewijs kun je niemand veroordelen.

 2. Eh, sorry Micha, kan je even het exacte tijdstip aangeven in de video waar het exposen precies plaats vindt? Na 5 keer kijken heb ik het nóg niet kunnen ontdekken….

  1. Micha staat weer eens met de broek op de enkels. Er wordt helemaal niets exposed en nog minder bewezen.
   Voor de honderdste keer maakt dit zwijn zich schuldig aan ongefundeerde laster.

 3. Psychopaten spreken “de waarheid” als ze liegen, dat in ieder geval wel. Fundamentele leugenaars hè.

  Stel dat Schuiling een psychopaat is met comorbide “pedofilie”. Dan meent hij het werkelijk (en heeft daar ook zijn advocaten van overtuigd) dat de beschuldigingen aan zijn adres krankzinnig zijn (’turning tables around’) en geen enkel doel dienen (voor een morele debiel is het beschermen van kinderen/prooi tegen een in potentie levenslang fnuikend trauma immers geen doel).

 4. Zoals je hier altijd post dat de werkelijkheid achter de schermen vele malen gruwelijker is, zo moet die stelling met het hieronder gelinkte absoluut bevestigd gaan worden Kat. De beelden van de Apollo bestaan namelijk inderdaad, maar vanwege de schokkende uitwerkingen die de beelden op een iedere nog menselijke ziel kunnen hebben, heb ik er maar een momentopname van gemaakt..; BRON

 5. Misschien kan je even de preciese tijd vermelden, want ik hoor deze man van alles suggereren, BEHALVE pedofilie! Het “Exposed als pedofiel” komt dan ook weer regelrecht uit jouw fantasiewereldje, zoals jouw hele gemankeerde wereldbeeld. Zoals ik bij jouw aankondiging van dit filmpje in een vorig item al had voorspeld.

  Alleen door de allergeksten word jij nu nog serieus gevolgd, nu zelfs boosopa Nico het heeft opgegeven. Dus; Here we go! Op naar het gekkenhuis!!

 6. Dus dit moet de bewuste video met ‘bewijs’ voorstellen? Ik hoor iets over flirten met minderjarigen, maar we worden zoals gebruikelijk bij Kat weer geen steek wijzer.

  1. Overigens is uitgever Theo Knippenberg, die zich sterk maakt voor het behoud van het museum, helemaal geen ‘insider’, hij woont niet eens in Den Helder.

Geef een reactie