THERE WE GO, PRECIES ALS MICHA AL JAREN ROEPT: AL HET ‘ONDERZOEK’ IN DE SADO-PEDO-MOORDEN IS NEP, FAKE, NULL AND VOID

DE WANTOESTANDEN BINNEN JUSTITIE ZIJN NU ZO VER GEESCALEERD, DAT WE SERIEUS GAAN VREZEN VOOR EEN BLOEDBAD * CHRIS KLOMP REAGEERT: ‘HET IS ALLEMAAL ONZIN!’

ONDERZOEK NAAR DE SADO- PEDO-MOORDEN OP DE BROERTJES RUBEN EN JULIAN GEFAKED -NET ALS HET ONDERZOEK IN DE ‘JASPER S.-FASE’ VAN DE ZAAK-VAATSTRA, NET ALS HET ONDERZOEK IN DE ZAKEN ROMY EN SAVANNAH, NET ALS HET ONDERZOEK IN DE ZAAK-ANNE FABER, NET ALS HET ONDERZOEK NAAR DE GELEENSE BABY’S TOEN HET NFI OPEENS ‘ALLE ORGANEN KWIJT WAS’ OMDAT DIE DOOR DEMMINK CS. WAREN OPGEGETEN EN NET ALS DE ONDERZOEKEN IN TIENTALLEN ANDERE SADO- PEDO-MOORDZAKEN * MICHA WEER GELIJK MAAR DAN OPNIEUW X 1000 * HET IS GEEN TOEVAL DAT DIT DAAGS KOMT NA DE OVERWINNING IN DE ZAAK-WESTENBERG: HET KAARTENHUIS VAN DE JUSTITIE-PEDOFIELEN STORT IN ELKAAR MET DONDEREND GERAAS!

9 Replies to “THERE WE GO, PRECIES ALS MICHA AL JAREN ROEPT: AL HET ‘ONDERZOEK’ IN DE SADO-PEDO-MOORDEN IS NEP, FAKE, NULL AND VOID”

   1. Wat dat betreft kaapt het establishment de mensheid overal op deze wereld op een & dezelfde wijze. Het is daarom ook goed om vergelijkend te bestuderen wat Kay Griggs als insider hierover omtrent het Amerikaanse te melden heeft..;

    “Why would the US military ignore 9-11 and other crimes? These excerpts from an interview with Kay Griggs show one reason. Kay Griggs is another woman who wants a better world. Will the men give it to her?”

  1. Daarbij: U gebruikt dit artikel weer eens selectief voor uw eigen gewin. Nergens word gesteld dat het volledig nep is. Ja, er is gedaan alsof voor het plaatje maar er is óók echt gezocht. En niet alleen door overheden.

   Maar dat komt u natuurlijk even niet uit.

 1. Kat verzint er maar meteen bij dat de moorden dan ook maar meteen ‘gefaked’ zijn. Waarna die grijsgedraaide plaat van Westenberg weer wordt opgezet. Het is ook geen wonder dat alleen nog de vaste huisgekken Ing. Blanco en Stoute Revolutionair onder dit soort stukjes reaguren.

  1. Als Kat vanwege jou abjecte NSB-soort eveneens zijn draadjesrepliek op slot heeft te gooien, kom ik je persoonlijk binnen dat raamambtenaar bureel daar in La Haya vandaan trekken! Je bent namelijk door ons al lang via wat nieuw/bijgepimpte programmatuur getraceerd! Debiel geconditioneerde & v/h establishment parasiterende Demmink groupie..;

   “Of er zijn mensen die wachten tot een bepaalde reageerder iets schrijft, zodat ze kunnen gaan zeiken over die reageerder, en eisen dat ik haar of zijn reacties niet meer toelaat.”

Geef een reactie