THIJS STAPEL GAAT HET OM DAGVAARDEN OM DNA-TERREUR TEGEN MICHA

HET OM IS BEZIG MET EEN FULL BLOWN-PORGOM OP ALLE VIJANDEN VAN JORIS DEMMINK * OOK HANS HOLTROP VERVOLGD EN SIETSE PLANTING MOET OOK ZIJN DNA AFSTAAN * EERDER MOEST ERIC DONK ZIJN DNA AAN DEMMINK GEVEN * MAAR MICHA LEGT ZICH HIER ALS ENIGE NIET BIJ NEER EN GAAT DE STRIJD AAN MET DE KINDERVERKACHTERS VAN HET OM

WAAROM WIL HET OM WEL HET DNA HEBBEN VAN ‘SMAAD-PLEGER’ MICHA MAAR NIET DAT VAN KINDERVERKRACHTERS DEMMINK, WABEKE, WOOLDRIK EN HOLTHUIS?

[wp_ad_camp_1]

Micha en zijn advocaat Thijs Stapel hebben besloten nu alles in te zetten op het snel dagvaarden van het OM wegens de vexatoire signalering van Micha wegens zijn DNA. Dat betekent dat de procedure tegen de NVJ even in de ijskast gaat. De DNA-zaak is met name zo van belang, omdat de signalering Micha belet aanwezig te zijn bij de behandeling van zijn zaken, zowel de strafzaken als de civiele zoals de Micha-claim tegen de criminele rechter Westenberg die in 2017 zal voorkomen. Micha stelt dat de enige reden dat het OM zijn DNA wil hebben erin gelegen is dat ze hem zo veroordeeld kunnen krijgen voor een moord net als Jasper S., Bart van Urk en anderen. Dat is het plan van de criminelen van de zwarte mafia om de grootste vijand van de pedo-mafia uit te schakelen. Te kwader trouw dus, zoals alles wat het OM al die jaren tegen Micha heeft gedaan gebaseerd was op leugens, manipulaties, terreur en intimidaties. Dat blijkt ook wel, want het OM krijgt Micha er niet onder. Er was niets, er is niets en er zal niets zijn tegen Micha: geen bommmeldingen, geen Holocaust-ontkenningen, geen doodsbedreigingen, geen stalkingen, geen opruiingen: het is allemaal fake en vals! Micha wordt dan ook van het ene na het andere ‘delict’ vrijgesproken, maar de terreur van de groep-Demmink gaat ondertussen gewoon door en Micha blijft verbannen uit Nederland. Micha zal en moet kapot en Herman Bolhaar cs. zullen daartoe geen middel onbenut laten, zelfs tot moord moeten de criminelen van het OM in staat worden geacht! [Hoewel: in de recente Abbink-zaak vorderde het OM vrijspraak voor alle smaad-onderdelen maar dat werd overruled door ouderling Abbink]. Binnenkort dus de moeder van alle rechtzaken! Een civiele zaak tegen het pedo-OM waarin wordt gevorderd dat ze afzien van de verplichte afname van Micha’s DNA! Voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse rechtstaat staat het OM zelf in de beklaagdenbank! We verheugen ons nu al op het ‘opnameverbod’ dat voor deze zitting zal worden opgelegd omdat ‘het karakter van de zaak niet geschikt is voor de camera’. Wie anders dan Micha Kat, ’s lands bekendste klokkenluider (bron: Chris Klomp) krijgt dit voor elkaar? Dat het OM Micha’s DNA wil hebben is ook hierom zo krankzinnig, omdat Micha al zijn ‘delicten’ met naam en toenaam pleegt! Waar heeft de ‘opsporing’ DNA voor nodig als Micha mensen ‘belastert’ op zijn eigen website en onder zijn eigen naam? Als hij ‘bommeldingen’ doet bij mensen die hem persoonlijk kennen? Malicieuze waanzin waar een einde aan moet worden gemaakt in het belang van uw vrijheid and your happiness! Er zijn natuurlijk nog veel meer argumenten die we tegen het pedo-OM in stelling zullen brengen tijdens dit historische proces. To be continued! En steun Micha in zijn strijd tegen de kinderverkrachters en maak een bedrag over op de rekening van de Stichting [op te vragen via drsmkat@yahoo.com].

3 Replies to “THIJS STAPEL GAAT HET OM DAGVAARDEN OM DNA-TERREUR TEGEN MICHA”

  1. Psychopaten zijn proactieve terroristen, die als zombies gewoon machinaal door blijven beuken totdat ze worden uitgenomen.

    Rechtzaken helpen niet.

Geef een reactie