THIJS STAPEL GEEFT CHRIS KLOMP VAN KATOEN: ‘LAAT ME MET RUST’

KLOMP ZEGT NIET MET MICHA TE WILLEN COMMUNICEREN OMDAT MET MIJ ‘EEN NORMAAL GESPREK NIET MOGELIJK ZOU ZIJN’ EN ‘ALLES DIRECT OP DEZE SITE TERECHT KOMT’ MAAR HIJ WIL WEL VAN ALLES VAN MIJ GEDAAN KRIJGEN * DAT KAN DUS ALLEEN ALS HIJ ZICH MELDT AAN HET JUISTE LOKET EN DAT LOKET HEET MICHA KAT, DE BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND

Thijs Stapel Today at 3:20 PM
To: Chris Klomp
CC: micha kat

Geachte heer Klomp,

De laatste dagen heeft u zich meerdere malen tot mij gewend in verband met bepaalde vermeende uitingsdelicten van mijn client Micha Kat.

Na overleg met cliënt kan ik u meedelen dat u wat cliënt betreft bij mij aan het verkeerde adres bent als u bepaalde zaken van hem gedaan wenst te krijgen, zoals het verwijderen van artikelen van zijn website. U dient zich daarvoor rechtstreeks tot Kat te wenden.

Ik heb in dit verband niet de opdracht van cliënt gekregen om namens hem op uw beschuldigingen te reageren. Cliënt zal mij die opdracht pas verstrekken op het moment dat hij door u in een eventuele gerechtelijke procedure wordt betrokken en dat is nu niet aan de orde. Gezien het ontbreken van een opdracht aan mij om op dit moment voor cliënt op te treden kan ik momenteel niet over de kwestie tussen u en cliënt met u van gedachten wisselen. Ik zal uw verdere berichten aan mij over cliënt dan ook niet beantwoorden, noch doorsturen aan cliënt.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Van: Chris Klomp
Datum: 5 augustus 2017 08:40:46 GMT-4
Aan: Thijs Stapel
Onderwerp: Antw.:⁨ Opnieuw sommatie⁩

Geachte heer Stapel,

Ik neem geen contact op met de heer Kat, aangezien deze correspondentie direct op zijn site weergegeven zal worden en een normaal gesprek niet mogelijk is. Overigens constateer ik dat ook onze correspondentie (inclusief telefoonnummers en persoonlijke gegevens) op zijn site worden gezet, inclusief de volledige naam van mijn vriendin. Het zou u sieren met dergelijke informatie wat voorzichtiger om te gaan.

De sommaties aan u gericht zijn helder en duidelijk. De heer Kat dient mijn vriendin op geen enkele wijze te betrekken in de vete die hij blijkbaar met mij uit wenst te vechten.

Ik constateer verder dat waarschuwingen en sommaties niet helpen, aangezien de heer Kat opnieuw overgegaan is tot het plaatsen van een video waarin mijn vriendin tegen haar wil een rol speelt in de fantasie van de heer Kat. Daarnaast heeft de heer Kat vandaag op de site Niburu.co een tekst geplaatst, waarin hij onder meer stelt dat mijn vriendin nu ‘24 uur zorg heeft van psychologen’. Een bizarre en lasterlijke stelling.

Aangezien uw interventies en onze sommaties niet helpen, is de tijd van overleg voorbij. Ik heb inmiddels contact gehad met de politie. Er zal dinsdag opnieuw aangifte worden gedaan.

Ik verwacht daarnaast dat u spoedig zult horen van SBS Legal, de werkgever van mijn vriendin. De politie is inmiddels ook wat haar betreft op de hoogte gesteld.

Met gepaste groet,

Chris Klomp

5 Replies to “THIJS STAPEL GEEFT CHRIS KLOMP VAN KATOEN: ‘LAAT ME MET RUST’”

 1. “komp niet aan mijn vriendin want dan sla ik je in elkaar”. Wat een niveau komt er van die vent.

  Waar staat dat vermeld???

  Anderzijds kan je dat verwachten als je zoals Kat constant loopt te zuigen, en Kat dus een behandeling kan verwachten zoals Brown dat met de Vries deed.
  Dat vond Kat natuurlijk geweldig, ben benieuwd hoe geweldig Kat het vind als hij de klapjes mag ontvangen.

 2. Goede zaak dat Klomp aangifte heeft gedaan. Deze zal zeker als ontvankelijk worden verklaard en tot een veroordeling leiden.

  Het moet mogelijk zijn de criminele lasteraar Kat down te krijgen en Klomp verdient respect voor zijn inspanningen om dit vuil op te ruimen.

 3. De dreigende taal ook weer van patatverkoper Klomp: “komp niet aan mijn vriendin want dan sla ik je in elkaar”. Wat een niveau komt er van die vent. Ga patat verkopen in de schilderswijk man. Wat doet die vent in de journalistiek?

  “tijd van overleg voorbij”. Nu gaat Klomp knokken. Diep treurig die vent.

Geef een reactie