THIJS STAPEL: ‘IK GA VOOR HET EIND VAN DE MAAND WESTENBERG OPROEPEN ZODAT JIJ JE MILJOEN KAN OPHALEN’

HET GESPREK VAN ZOJUIST MET ADVOCAAT THIJS STAPEL IS BEMOEDIGEND [audio mp3="https://www.revolutionaironline.com/wp-content/uploads/2020/01/stapel3.mp3"][/audio] EN OOK THRILLING VAN DE EERSTE TOT DE LAATSTE SECONDE * GAAT MICHA DE SMERIGE WC DOORTREKKEN VAN ONZE RECHTSTAAT VOL MET STINKENDE PEDOFIELEN, WALMENDE CRIMINELEN EN MISSELIJKMAKENDE MEGALOMANEN? * WAT HEEFT LEUGEN- ZWENDEL- EN BILDERBERG-ADVOCAAT DES KONINGS CROISET VAN UCHELEN NOG TE MELDEN NA DE 1,4 MIO VOOR HUGO SMIT? * VERHOOGD RISICO VOOR D-SQUADS VOOR MICHA * STEUN MICHA, THE LAST REPORTER STANDING DIE STRIJDT VOOR YOUR FREEDOM, TRUTH, HAPPINESS AND… JUSTICE * WANT: RECHT VOOR MICHA BETEKENT RECHT VOOR NEDERLAND!

2 Replies to “THIJS STAPEL: ‘IK GA VOOR HET EIND VAN DE MAAND WESTENBERG OPROEPEN ZODAT JIJ JE MILJOEN KAN OPHALEN’”

  1. Hahaha, die Thijs Stapel doet precies hetzelfde als ik op mijn werk als ik ergens geen klote aan heb gedaan; mijn baas in alles gelijk geven en zeggen dat ik er hard mee bezig ben, tot in detail te vertellen wat er allemaal moet gebeuren, verwijzen naar mijn e-mail erover en heel verbaasd zijn dat die niet is aangekomen, en conformeren hoe belangrijk het allemaal is. En als hij informeert naar daadwerkelijke resultaten, of waarom dingen dan nog niet zijn gebeurd, verwijzen naar de buikgriep die ik tot eergisteren had, of de lekkende kraan waardoor mijn huis blank stond en waarom ik dus thuis moest blijven. Maar nu ga ik het zo snel mogelijk doen, echt!!

    Nee, dat miljoen is eigenlijk al zo goed als binnen. Nu alleen maar hopen dat de postbode de trap naar je luchtkasteel weet te vinden om de cheque in de brievenbus te kunnen deponeren…

Geef een reactie