THIJS STAPEL ZET PEDO-ADVOCAAT VAN DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK SCHAAKMAT IN MICHA-CLAIM

LAATSTE NIEUWS: ONS BEREIKEN BERICHTEN DAT BART VAN WELL IS GEARRESTEERD. VOLGENS ONZE INFO HOUDT DIT VERBAND MET DE ZAAK-LISA. NADERE DETAILS VOLGEN ZODRA WE MEER WETEN

DOOR DE ‘ZAAK-LISA’ IS DE MICHA-CLAIM EENS TE MEER OP SCHERP GEZET * HET KANTOOR DAT DE STAAT VERDEDIGT BLIJKT ZELF TE HEBBEN DEELGENOMEN AAN DE VERKRACHTINGEN VAN LISA EN DE MOORD OP HAAR BABY IN DE FIGUUR VAN HUN BESTUURSVOORZITTER EN MINERVA-MAN RENE KIERS * DIT WORDT BEVESTIGD DOOR JOURNALISTEN EN ONDERZOEKERS DIE ZICH OOK MET DE ZAAK-LISA HEBBEN BEZIGGEHOUDEN * HIER DE VIDEO WAARIN DE ADVOCAAT VAN DE WEDERPARTIJ HOUZAGERS WORDT EXPOSED

Van: Thijs Stapel
Datum: 12 december 2018 om 10:52:51 CET
Aan: “Houtzagers, Bert-Jan”
Onderwerp: Antw.:⁨ Staat / M. Kat [PRDF-10038697]⁩

Geachte confrère,

Het Hof Den Bosch heeft in de zaken van Westenberg tegen Smit en Westenberg tegen cliënt vrijwel identiek geoordeeld. Vooralsnog zie ik dan ook geen enkele reden waarom dat hof in de daar namens cliënt aan te brengen zaak tegen de Raad voor de Rechtspraak anders zal oordelen dan het in de zaak tussen Smit en de Raad voor de Rechtspraak heeft gedaan.

Kunt u misschien aangeven waarom de zaak tegen cliënt in uw visie zo verschilt van de zaak tegen Smit?

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Stapel Advocatuur
Kenaupark 24
2011 MT Haarlem

Het vuurwerk zit natuurlijk in die laatste cursieve zin. In hun wanhoopspogingen niet te hoeven betalen aan Micha betrok Houtzagers de stelling dat ‘de zaken van Smit en Kat ‘onvergelijkbaar’ zijn. Eerder hebben we uitgelegd dat het om dezelfde zaak gaat (zie onderstaande video). Door Houtzagers nu expliciet te vragen waarin deze zaken verschillen heeft Stapel hem schaakmat gezet.

4 Replies to “THIJS STAPEL ZET PEDO-ADVOCAAT VAN DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK SCHAAKMAT IN MICHA-CLAIM”

 1. Ik hoop dat u het voortaan echt uit het hoofd laat om Stapel nog op welke wijze dan ook te beschimpen. Hij heeft de zaak goed op orde, is beleefder dan u, komt met redelijke argumenten en hoewel het antwoord prima zelf te bedenken is tracht hij het wel op papier te krijgen zodat het OM later eventueel (extra) schaakmat kan worden gezet.

  Overigens is het antwoord vrij simpel: Omdat de schade die u hebt geleden anders is dan de schade die in de andere zaken is geleden. Had u met de andere personen opgetrokken en samen gewonnen, dan had u uw geld mogelijk al toegekend gekregen. Maar aangezien dat niet zo is, word u claim apart behandeld. Zo zijn de regels van de spel.

  Maar ik neem aan dat u dat zelf ook reeds had bedacht.

 2. Houtzagers als adviseur van de PB BV Raad van “State”. Jawel.

  Er is geen psychopathisch netwerk van ‘common collusions’ in Prins Bernhard BV.

  De boel is niet ‘rigged’ door (door de goegemeente onherkende en hun schadelijkheid dus niet onderkende) psychische devianten.

  Houtzagers is gewoon de juiste man op de juiste plaats……!!!

 3. Als je iets moet weten, is het dat psychopaten en zeker die in een psychopathisch paradijs als Prins Bernhard BV, nooit schaakmat kunnen worden gezet… want:

  Ze keren het schaakbord dan (verbijsterend ijskoud) gewoon om, alsof dat normaal is = volgens de regels van het schaakspel.

  ‘Psychopaths turn tables around, making YOU the culprit or loser”.

  We zien dit nu in de USA, waar het ‘House of Representatives’ een resolutie heeft aangenomen, waarin wordt aangedrongen op het verwijderen van Assad, Rusland en Iran uit Syrië……omdat deze daar oorlogsmisdaden plegen en chaos veroorzaken.

  Uiteraard zijn de ware ‘culprits’ te vinden in de USA ‘deep state’ met hun beruchte proxy’s ISIS, IS, ISIL etc.

  Ze willen o.a. een gaspijpleiding van Qatar naar Europa via Syrië en Assad staat daarbij lelijk in de weg.
  Die moet dus worden opgeruimd en op de vuilnisbelt gedumpt….geheel conform de ‘alien mindset’.

 4. “ONS BEREIKEN BERICHTEN DAT BART VAN WELL IS GEARRESTEERD. VOLGENS ONZE INFO HOUDT DIT VERBAND MET DE ZAAK-LISA”

  Ga daar eens achteraan, Micha. Concrete aanwijzingen dat Bart van W. onderdeel is van een zaak waar volgens jouw berichten ook Demmink bij betrokken is, is nogal groot nieuws. Bart van W. zit waarschijnlijk in een pedonetwerk…

Geef een reactie