‘THIS IS NOT THE ROLE OF JOURNALISM IN A DEMOCRACY; YOU HAVE TO TELL THE TRUTH’

KOMT ER NA MICHA’S ‘PARANOIDE GEK-KG’ EEN PROCES TEGEN DE VOLKSKRANT WEGENS MEDPLICHTGHEID AAN MASSAMOORD? * PHILIPPE REMARQUE BLIJFT WEIGEREN VACCINATIE-KRITISCHE INFORMATIE TOT ZICH TE NEMEN MAAR BEDRIJFT WEL PROPAGANDA VOOR DODELIJKE INJECTIES VOOR KINDEREN * VANAF 7:00 SPREEKT ADVOCAAT ROBERT F. KENNEDY OVER DE ROL VAN DE MSM

micha kat Feb 15 at 7:56 PM
To: Philippe Remarque
CC: Corine de Vries christien.wildeman@kvdl.nl

Geachte heer Remarque,

Ik heb u in het recente verleden herhaaldelijk gewezen op uw verantwoordelijkheid richting uw lezers eerlijke informatie te verschaffen over vaccinaties. Dit naar aanleiding van een vaccinatie-propaganda-productie in uw krant onder te kop ‘Samen Ziek of Niet‘. U weigert stelselmatig te reageren op informatie over de schadelijkheid van vaccinaties en uw krant weigert de berichtgeving in balans te brengen. Hiermee bent u direct mede aansprakelijk voor ‘vaccinatie-schade’ bij uw lezers.

Thans beleggen de internationaal bekende acteur Robert de Niro alsmede de advocaat en telg van de Kennedy-familie Robert F. Kennedy een persconferentie over de gevaren van vaccinaties in het kader van de door Trump ingestelde Vaccine Safety Commission. Hier meer achtergronden.

Ik ben bang dat uw krant ook hierover weigert de berichten, hetgeen uw aansprakelijkheid alleen maar nog groter maakt. Ik wijs u er met klem op dat uw krant in de redactionele statuten nog immer claimt eerlijk en onpartijdig verslag te doen.

Met vriendelijke groeten,

Micha Kat

2 Replies to “‘THIS IS NOT THE ROLE OF JOURNALISM IN A DEMOCRACY; YOU HAVE TO TELL THE TRUTH’”

 1. Een advocaat en een afgedankte filmster. Ja hoor, daar zal Remarque echt diep van onder de indruk zijn.

  Belachelijk blogje, Kat.

  Remarque zal niet op je gezeik en gezuig reageren.

 2. ‘THIS IS NOT THE ROLE OF JOURNALISM IN A DEMOCRACY; YOU HAVE TO TELL THE TRUTH’
  ————————-
  In een democratie wel, maar in PB BV ligt dat helemaal anders.
  Ook bij het samenzwerende psychopathische ‘deep state’ netwerk in de USA, gegrondvest op de weerzinwekkende gruwelmoord op Dresden en qua ‘pure evil’ aard vergelijkbare projecten.

Geef een reactie